Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Margita venoval Lucii Bílej LUXUSNÝ dar po Zagorovej: Ale… PREBOHA, čo to má na sebe?

Štefan Margita na koncerte s Luciou Bílou zostal v šoku a daroval jej luxusný šperk Zobraziť galériu (8)
Štefan Margita na koncerte s Luciou Bílou zostal v šoku a daroval jej luxusný šperk (Zdroj: Instagram Š.M./H.Z./L.B.)

PRAHA - Český spevák Štefan Margita (66) mal nezabudnuteľný koncert na počesť svojej nebohej ženy a významnej speváčky Hany Zagorovej (†75). Spoločne s Luciou Bílou (56) si zaspievali jej pesničky a dokonca jej daroval luxusný darček, ktorý kedysi patril jeho žene. Ale čo tie šaty?

Od smrti uznávanej speváčky Hany Zagorovej uplynul už nejaký ten čas. No český spevák sa so smrťou svojej ženy vyrovnáva ťažko a všetko mu ju pripomína. V pražskej 02 Aréne sa pred pár dňami odohral výnimočný koncert, kde si ju opäť uctil a na tento nezabudnuteľný koncert si pozval aj známu českú spevácku divu Luciu Bílú.

Lucie najskôr zaspievala Zagorovej, Maluj zase obrázky a potom so Štefanom legendárnu pieseň Rybičko zlatá, přeju si ako duet.Keď ju však spevák uvidel v pompéznej červenej róbe, hneď sa mu vybavili spomienky a myslel si, že sú to šaty jeho ženy. „Hovoril som si – preboha, tie šaty poznám! Tie mala Hanka...“ povedal spevák, ako informoval Blesk.cz.

Lucie Bílá v červených šatách
Zobraziť galériu (8)
Lucie Bílá v červených šatách  (Zdroj: Instagram L.B.)

Boli takmer navlas podobné s tými, čo kedysi mala Hana Zagorová počas fotenia ich spoločnej kampane, keď mali mať takisto spoločný koncert na rovnakom mieste, no žiaľ, museli ho odvolať.

Nakoniec sa ukázalo, že išlo len o podobný strih a dĺžku, čo umelca poriadne zmiatlo, ako uviedol on sám. Vzápätí však všetkých šokoval, keď prišiel na pódium s darčekovou taškou a Lucie takisto nechápala, čo sa deje. Margita jej totiž daroval niečo výnimočné.

Hana Zagorová s luxusným príveskom od značky Dior
Zobraziť galériu (8)
Hana Zagorová s luxusným príveskom od značky Dior  (Zdroj: Instagram H.Z.)

„Ďakujem, Lucie, veľmi, že si medzi nás prišla. Tu ti Hanka posiela darček. Je to niečo, čo mala veľmi rada a čo rada nosila na krku,“ poznamenal roztraseným hlasom Margita. Bola to retiazka s luxusným príveskom v tvare kríža, ktorý bol posiaty malými diamantmi. „Je od Christiana Diora a Hanke som ho kúpil v Pařížskej pred dvadsiatimi rokmi. Nosila ho veľmi rada na koncerty i do spoločnosti,“ prezradil Štefan po tom, ako kolegyňu obdaroval šperkom po svojej žene.

Lucie Bílá dostala od Margitu luxusný darček po Hane Zagorovej
Zobraziť galériu (8)
Lucie Bílá dostala od Margitu luxusný darček po Hane Zagorovej  (Zdroj: Instagram L.B.)

Tak takýto hodnotný darček zrejme vôbec nečakala. Lucie ho, samozrejme, so všetkou pokorou prijala a dala si ho na krk. „Pozri, už mám Haničku pri sebe,“ dodala dojatá speváčka, čo ihneď dostalo aj samotného Margitu a okamžite sa mu v očiach zaleskli slzy.

Viac o téme: Lucie BíláHana ZagorováŠtefan Margita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu