Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Lucie Bílá ŠOKOVALA fanúšikov: Oznámila KONIEC v divadle!

Lucie Bílá Zobraziť galériu (12)
Lucie Bílá (Zdroj: Instagram LB)

PRAHA - Česká spevácka diva Lucie Bílá (57) prišla so smutnou správou pre svojich fanúšikov. Oznámila koniec jej kariéry v Hudebním divadle Karlín. Čo je za tým?

Uznávaná česká speváčka a muzikálová hviezda Lucie Bílá sa naposledy rozlúčila so svojimi divákmi v Hudebním divadle Karlín, kde strávila dlhých 15 rokov svojej kariéry. Žiaľ, umelkyňa sa rozhodla skončiť. 

Lucie Bílá ŠOKOVALA fanúšikov:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Na sociálnej sieti Instagram šokovala svojich verných fanúšikov tým, že sa v jej živote končí jedna z dôležitých etáp. „Dneska sa uzatvára jedna krásna etapa. 15 rokov v jednom divadle, v Hudebním divadle Karlín. Hráme Sestru v akcii. Zažila som tu mnoho krásnych vecí,“ začala svoj príbeh Lucia. Poslednýkrát si tak v spomínanom divadle zaspievala pred divákmi ako Sestra v akcii.

S doskami ktoré znamenajú svet, však úplne nekončí. „Od dnešného dňa ma uvidíte iba v mojom divadle,“ poznamenala speváčka s tým, že sa presúva na svoju vlastnú divadelnú pôdu. Zároveň dodala, že je ťažké sedieť na dvoch stoličkách. Pevne však verí, že jej fanúšikovia zachovajú svoju priazeň. „Budem sa na vás tešiť v divadle Lucie Bílá,“ dodala speváčka s úsmevom.

 

Viac o téme: Lucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu