Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

BITKA v dome Dary Rolins: MRAZIVÉ VYJADRENIE speváčky… Opísala, čo sa stalo!

Podľa slov Dary Rolins sa Pavel Nedvěd pobil na ich obranu. Zobraziť galériu (2)
Podľa slov Dary Rolins sa Pavel Nedvěd pobil na ich obranu. (Zdroj: Instagram D.R.)

BRATISLAVA - Ráno sme na Topkách informovali o bitke dvoch mužov, ku ktorej došlo v dome Dary Rolins (49). Musela byť privolaná polícia a jedného z aktérov dokonca museli previezť do nemocnice. K nepríjemnému momentu sa aktuálne speváčka verejne vyjadrila. Z jej slov mrazí... Pavel (50) ju vraj len bránil!

V piatok ráno Česko a Slovensko obletela správa o bitke, ktorá sa mala odohrať v rodinnom dome Dary Rolins. Informácie hovorili o tom, že sa pobili dvaja muži a jedným z nich bol slávny futbalista Pavel Nedvěd. Tým druhým mal byť neznámy 30-ročný muž, ktorého po šarvátke musela odviezť sanitka. 

Galéria: Dara Rolins kedysi a dnes

Aktuálne sa k incidentu vyjadrila už aj samotná speváčka. „Môžem len potvrdiť, čo je už písané. 29. 11. neskoro v noci pri vchádzaní do garáže vnikol do môjho domu cudzí agresívny muž. Skôr blázon, ktorý pri našom dome nebol prvýkrát,“ prezradila českému Blesku Rolins a dodala, že muž ju v minulosti obťažoval už viackrát. 

„Je ďalší z mnohých mojich stalkerov. Tento konkrétny už prenasleduje a ohrozuje mňa a moju rodinu dlhodobo. Je to už po niekoľkýkrát, čo sa tu v našej ulici po večeroch potuloval, vyzváňal, dobýjal sa k nám do domu. A nie je to zďaleka prvýkrát, čo u nás bola policajná hliadka,“ popísala speváčka. „Len kvôli tomuto bláznovi najmenej dvakrát. Naposledy ohrozoval moje dieťa s pestúnkou v lete, keď som ja bola na koncerte na Slovensku,“ šokuje Dara. 

„Tentokrát bol pri tom Pavel a ten ma potom, čo nám vliezol do domu, len bránil. Urobil to, čo by urobil každý poriadny frajer pre svoju ženu. A ja som šťastná, že v ten večer po mojom boku bol. Nechcem ani pomyslieť, čo všetko sa mohlo stať, keby som sa s tým bláznom ocitla vo svojom dome sama,“ mrazí svojimi slovami Rolins. 

„Došlo k potýčke aj k zraneniam, ale našťastie mal Pavel značnú prevahu a vďaka vzájomnej pomoci našich susedov bola včas privolaná pomoc, polícia aj sanitka,“ opísala Dara, ktorá dúfa, že toto bolo poslednýkrát, čo sa s ním stretla. „Ten muž by si zaslúžil konečne zavrieť do blázinca. Dobré 3 roky nám terorizuje život. Tentokrát to ale bolo prvýkrát, čo nám vnikol do domu, preto dúfam, že to aj pre neho bude mať konečne patričné následky,“ dodala rozrušená hviezda. 

BITKA v dome Dary
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram D.R.)

Viac o téme: Dara RolinsPavel Neděd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu