Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trápenie u Dary Rolins: Prokurátor rozhodol o TRESTE pre Nedvěda... Zákaz pôsobenia vo futbale!

Dare Rolins a Pavlovi Nedvědovi teraz veľmi do smiechu nie je.
Dare Rolins a Pavlovi Nedvědovi teraz veľmi do smiechu nie je. (Zdroj: Instagram D.R.)

MILÁNO - Hoci Dara Rolins (50) a Pavel Nedvěd (50) aktuálne prežívajú krásne obdobie plné lásky, v pracovnej sfére to už také ružové nie je. Aspoň čo sa futbalistu týka. Na krku má totiž obvinenie z finančných podvodov klubu Juventus, ktorého bol donedávna viceprezidentom. A známy Čech už pozná svoj trest - prokurátor mu dal zákaz pôsobenia vo futbale!

Ešte donedávna Pavel Nedvěd pôsobil ako viceprezident slávneho talianskeho klubu Juventus. Na jeseň minulého roka sa to však všetko zmenilo. Na klub padol tmavý mrak obvinenia z finančných machinácií a slávny Čech zo svojej funkcie odstúpil. Doteraz sa čakalo na rozhodnutie prokurátora. 

A partnerovi slovenskej divy Dary Rolins sa nový rok práve nejlepšie nezačal. Nedvěd dostal za podvody turínskeho klubu zákaz pôsobenia vo futbale. Našťastie len 8-mesačný. To určite športovca, ktorý doteraz pre Juventus aj dýchal, nepoteší. To však dostal ešte nízky trest - jeho kolegovia majú zákaz na 16 mesiacov a dva roky. 

Treba na tom celom však vidieť aj nejaké pozitíva. Doteraz totiž Dara a Pavel žili vzťah na diaľku. Veď zatiaľ čo speváčka pôsobí najmä na uzemí Česka a Slovenska a v Prahe sa musí zdržiavať aj kvôli školopovinnej dcérke Laure, Nedvěd bol zas viazaný na Taliansko kvôli práci v klube. Teraz tak zaľúbenci budú mať čas jeden na druhého. 

Niet však pochýb, že rozhodnutie prokurátora zasiahol oboch partnerov. Veď azda nikto nechce vidieť, ako sa jeho milovaný človek trápi. Viac o trestoch pre Juventus sa dočítate» na portáli Športky.sk.

Viac o téme: Dara RolinsPavel Nedvěd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu