Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Verešová neustále (polo)NAHÁ: Mám čo ukazovať a... EŠTE NEKONČÍM!

Andrea Verešová
Andrea Verešová (Zdroj: Instagram AV)

PRAHA - Bývalá misska Andrea Verešová má 42 rokov a dve deti. Napriek tomu je jej sociálna sieť plná odhalených záberov - či už v provokatívnych plavkách, alebo s rafinovane poodhalenou nahotou. A modelka tvrdí, že s tým zrejme tak skoro ani neprestane.

Andrea Verešová sa stala Miss Slovensko v roku 1999, teda pred 23 rokmi. Odvtedy sa vydala, porodila dve deti... Čo sa ale nezmenilo, je jej figúra modelky. „Nechcem sa stále opakovať, ale sú to gény, pravidelný pohyb a samozrejme odriekanie v jedle. A keď sa k tomu pridá spokojnosť v manželstve a radosť zo života, ide to samé,” uviedla pre Blesk. 

 A brunetka sa svojou postavičkou neustále chváli. Jej Instagram, je plný fotografií, kde toho na sebe nemá veľa, kde provokuje dráždivými pózami, alebo je aj úplne nahá a zakrýva si len to najnutnejšie. 

Mnohí sú jej fotografiami nadšení, iní ju kritizujú. Andrea si z toho ale nič nerobí a v odhaľovaní ju nezastaví ani zvyšujúci sa vek. „Som už na to zvyknutá. Je to súčasť mojej práce a keď je čo ukázať, tak prečo nie. Ak budem mať čo ukázať v päťdesiatke, tak to ukážem,” vyhlásila rozhodne. 

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu