Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Verešová o svetovom trende NAHOTY: Nerobí mi to problém... Čím nahatejšie, tým veľkolepejšie!

Andrea Verešová na Česko- Slovenskom plese Zobraziť galériu (12)
Andrea Verešová na Česko- Slovenskom plese (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová (42) neustále pracuje na svojich dokonalých krivkách. Pred pár dňami na Česko-Slovenskom plese predviedla róbu, na ktorú sa mnohí nevedeli vynadívať. Ukázala veru viac než dosť a zdá sa, že by pokojne zašla aj ďalej.

Rozhovor s Andreou Verešovou (Zdroj: Maarty Von B)

Slovenská modelka a niekdajšia kráľovná krásy Andrea Verešová sa zúčastnila najväčšej plesovej udalosti tohto roku. Česko-Slovenský ples si nemohla nechať ujsť a patrične sa naň aj pripravovala. Keď prišla so svojím manželom Danielom Volopichom, všetky pohľady smerovali na ňu a na jej dych berúcu róbu od jej dvornej návrhárky Jany Pištejovej, v ktorej bola táto dvojnásobná mamička neprehliadnuteľná a rafinovane odhalenými časťami svojho outfitu všetkých provokovala.

Andrea Verešová
Zobraziť galériu (12)
Andrea Verešová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Od samotnej modelky sme zisťovali, ako tento model vznikal a čo evokuje. „S Jankou väčšinou vytvárame niekoľko návrhov, skíc a od toho sa potom odrážame. Ona vytvorí na figuríne našpendlené prvé návrhy. Potom sa od toho odpichujeme a na záver sú dva modely,“ začala Andrea a prezradila, že na výber mala nakoniec dva varianty. „Modré, také veľmi honosné obrovské šaty a potom tieto a ja tomu hovorím, akoby trošku mysteriózne, bohémske, pretože sú viac také jemné a sú veľmi vzdušné a ľahké. Hovorí sa tomu, že to je taká hmla v tme,“ popísala modelka svoju zvolenú róbu. 

Jana Pištejová a Andrea Verešová
Zobraziť galériu (12)
Jana Pištejová a Andrea Verešová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Andrea rozhodne má čo predviesť a nehanbí sa. Zaujímalo nás preto, či by zašla aj ďalej a čo hovorí na svetový trend zahraničných celebrít, ktoré s obľubou prichádzajú na spoločenské udalosti pomaly aj "bez všetkého" a sú viac odhalené ako oblečené. 

„Teraz sa to začína stávať ešte viac módnym hitom. Nedávno Chiara Ferragni vystúpila v šatách Dior, ktoré evokovali Evu v rúchu Evinom, vlastne bola úplne nahá. Myslím si, že ten trend teraz naozaj začína byť veľmi štýlový, ale Česi a Slováci sú viac konzervatívni, takže to chce ešte nejaký čas a odvahu. Ale na nejakú príležitosť, ako je filmový festival alebo hudobný festival, by som možno vyšla aj v tých jednoduchších šatách,“ poznamenala Andrea a ukázala nám bez zábran priesvitnú spodnú vrstvu svojich šiat. 

Každopádne, ako aj ona sama podotkla, ples je predsa len vážnejšia spoločenská udalosť a sú tam určité hranice. No modelka ich pre nás a našu kameru posunula trošku ďalej a pri našom rozhovore sa mierne odviazala.

Andreu v plnej kráse si môžete pozrieť v našom videu vyššie, kde spomenula aj jeden zo svetových festivalov Burning man, kde je trendom chodiť takmer bez šiat. „Čím nahatejšie, tým veľkolepejšie,” vyhlásila modelka. 

Andrea Verešová
Zobraziť galériu (12)
Andrea Verešová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu