Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Náhla OPERÁCIA Richarda Müllera (61): FOTO z lôžka a... Odpísaný je na 6 týždňov!

Richard Müller Zobraziť galériu (2)
Richard Müller (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Spevák Richard Müller (61) pred pár týždňami všetkých prekvapil fotkou na invalidnom vozíku. Dostala ho naň vážne poranená noha, na ktorej nevedel stáť a dokonca mal problémy aj so sedením. Musel tak už druhýkrát preložiť jeho dlhoočakávané turné. Nikto netušil, kedy bude spevák opäť na nohách. Dnes to už vie - po náhlej operácii je odpísaný na minimálne 6 týždňov!

Spevák Richard Müller v strede januára oznámil svojim fanúšikom, že sa na istý čas neuvidia. Všetkých šokoval fotografiou na invalidnom vozíku, na ktorý ho dostali vážne zdravotné problémy. Pred pár týždňami ešte ani len netušil, aký osud ho čaká.

Galéria: Richard Müller

„Milí priatelia, je mi to veľmi ľúto, že už druhýkrát musíme prekladať koncerty, ale moja noha je momentálne v stave, že na nej nemôžem ani stáť, dokonca ani sedieť... Váš Richard,“ napísal vtedy na svojom facebookovom profile. Prvý decembrový termín sa musel presunúť kvôli chrípkovej epidémii a čo čert nechcel, Müller ani tentoraz pre svojich priaznivcov pozitívnu správu nemá...

Náhla OPERÁCIA Richarda Müllera
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook R.M.)

Po viac ako troch týždňoch sa opäť ohlásil. Jeho poranenie nohy bolo až také vážne, že liečba nezaberala a lekári ho museli nutne operovať. Momentálne je tak odpísaný na viac ako 6 týždňov a koncerty, ktoré sa mali odohrať už tento víkend, sú preložené na apríl.

„Po dvoch týždňoch liečby Richardovej zranenej nohy sa opätovnými vyšetreniami zistilo, že bude potrebná operácia. Všetko dobre dopadlo a momentálne už začala fáza rekonvalescencie,“ objavilo sa na jeho Facebooku. „Tak som sa na vás tešil a takto to dopadlo. Minimálne 6 týždňov sa neuvidíme,“ dodal už samotný Richard. Síce mu teraz jeho zdravotný stav nedovoľuje vystupovať, my však veríme, že čoskoro bude všetko v poriadku. Richardovi prajeme veľa zdravia a síl!

 

Viac o téme: Richard Müller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu