Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

STRACH o Richarda Müllera: FOTO z nemocnice... Skončil na invalidnom vozíku!

Richarda Müllera trápia nepríjemné zdravotné problémy.
Richarda Müllera trápia nepríjemné zdravotné problémy. (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Fanúšikovia obľúbeného slovenského speváčka Richarda Müllera (61) sú v strachu. Hudobník totiž na sociálnej sieti Facebook oznámil, že už po druhýkrát musí preložiť naplánované koncerty. Dôvodom sú zdravotné problémy, ktoré ho už nejaký čas trápia. Skončil na invalidnom vozíku!

Richard Müller na sociálnej sieti Facebook dnes oznámil smutnú správu. Pasuje sa s nepríjemnými zdravotnými problémami, ktoré ho posadili na invalidný vozík. Kvôli nim preto náhle ruší naplánované koncerty. Namiesto spievania totiž aktuálne chodí po lekároch a rieši svoj zdravotný stav. 

„Milí priatelia, je mi to veľmi ľúto, že už druhýkrát musíme prekladať koncerty, ale moja noha je momentálne v stave, že na nej nemôžem ani stáť, dokonca ani sedieť... Váš Richard,“ napísal k záberu zo zdravotníckeho zariadenia. Spevák musel plánované koncerty prvýkrát rušiť už v decembri. Vtedy však pre chrípkovú epidémiu. Prajeme skoré uzdravenie!

 

Milí priatelia Je mi veľmi ľúto že už druhýkrát musíme prekladať koncerty, ale moja noha je momentálne v stave, že na nej nemôžem ani stáť a dokonca ani sedieť... Váš Richard

Posted by Richard Müller on Tuesday, January 17, 2023

Lístky na Richard Müller '22 Tour nájdete v sieti Predpredaj.sk»

Viac o téme: Richard Müller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu