Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hanychovej sestra PROVOKUJE na internete: Má iba 16, ale... Agáte šliape na päty!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram A.H.)

BARCELONA - Agáta Hanychová (37) je pekná žena a rovnako krásnu má aj najmladšiu sestru Kordulu (16). Pravidelne to dokazuje nielen v spoločnosti, ale aj na sociálnej sieti Instagram. A svojej známejšej sestre začína šliapať na päty. Najnovšie sa totiž na internete začala pýšiť aj fotkami v plavkách... No či je to v jej veku vhodné, je zrejme vecou názoru!

Mnohé známe česko-slovenské krásky zahodili všetok ostych a ukázali sa v bikinách, ba dokonca niektoré aj v Evinom rúchu. Svojimi postavičkami ohúrili oko nejedného muža. 

Najmladšia sestra Agáty Hanychovej nezaostáva a jednou plavkovou sa pochválila aj ona sama. Po dokonalom stylingu z Karlových Varov tak predviedla, že sa môže pochváliť aj postavou modelky. Na web totiž zavesila snímku, na ktorej jej síce nevidno tvár, no jej krivky v čiernych bikinách áno.

Agáta Hanychová, ktorá prednedávnom šokovala svojím novým vzťahom, si doteraz naplno užívala dovolenkové obdobie s partnerom v španielskej Marbelle. Kordula ukazovala svoju letnú formu tiež na španielskych plážach, ale na rozdiel od staršej sestry pózovala v Barcelone. No len málokto by pri pohľade na tento záber tipoval, že ide len o 16-ročné dievča... 

Hanychovej sestra PROVOKUJE na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram C.S.)

Viac o téme: Agáta HanychováKordula Stropnická
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu