Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

PREBOHA, prečo?! ZMENA IMIDŽU herca Juraja Loja: Odfarbil sa na BLOND!

Juraj Loj Zobraziť galériu (9)
Juraj Loj (Zdroj: cinemart)

BRATISLAVA - Slovenský herec Juraj Loj (38) je odjakživa známy ako tmavovlasý lámač ženských sŕdc. Nedávno podstúpil radikálnu zmenu svojho zovňajšku. Nebudete veriť, čo sa za tým skrýva.

Hovorí sa, že za zmenou imidžu vždy hľadaj ženu alebo niečo nové. Radikálnu premenu vo svojom živote spravil aj obľúbený slovenský herec a tentokrát to nebolo veru kvôli nežnej polovičke. Juraj je stále verný svojej partnerke, rovnako herečke ako je aj on, Zuzane Kanocz (42), s ktorou má tri krásne deti - a to dve dcéry, Izabellu a Leilu a synčeka Lucasa.

Valentínska skladačka
Zobraziť galériu (9)
Valentínska skladačka  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Herec sa kedysi preslávil najmä vďaka televíznemu seriálu na Markíze "Búrlivé Víno" a ako tmavovlasý fešák si hneď získal zástoj fanúšičiek. Juraj však pred pár dňami všetkých poriadne prekvapil, keď na svojej sociálnej sieti pridal rad fotiek s odfarbenými vlasmi na blond. Bol z neho zrazu úplne iný človek. Jeho fotky s novým “ja“ vyvolali od priaznivcov radu komentárov.

Vo väčšine prípadov išlo o pozitívne ohlasy. Jedna z jeho sledovateliek neverila vlastným očiam a veru, nebola jediná. „Ste to naozaj vy? Mládenček,“ reagovala fanúšička na umelcovu zmenu. Iným sa však jeho premena nepozdávala vôbec. „Preboha, prečo?" napísala iná jeho sledovateľka v diskusii. 

PREBOHA, prečo?! ZMENA IMIDŽU
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Rovnako prekapivé ako nový účes, bolo to, čo si fešák z dosiek čo znamenajú svet, pod svoju fotku napísal. „Keď vás deti o niečo poprosia, tak im načúvajte, myslia to naozaj vážne,“ povedal Juraj v blond prevedení. Žeby naozaj jeho ratolesti od neho chceli aby pôsobil mladšie?

To sa vám možno nezdá, no každopádne herec si ešte k svojmu príspevku pridal aj označenie ako “zmena môjho života““herecký život“. Dá sa teda predpokladať, že za touto radikálnou zmenou je ďalšia pracovná príležitosť pre tohto slovenského sexsymbola. Čo myslíte?

Juraja Loja s blond hrivou si môžete pozrieť v galérii nižšie.

 

 

 

 

Viac o téme: Juraj Loj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu