Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská speváčka prehovorila o staršom frajerovi: 18 ročný rozdiel, ale… Chvalabohu!

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA - Hovorí sa, že vek je len číslo. A (nielen) na Slovensku existuje mnoho zamilovaných párov, ktoré potvrdzujú, že sa toto všeobecne známe tvrdenie sa zakladá na pravde. Výrazne staršieho partnera má po svojom boku aj speváčka Sima Hégerová...

Čelila obrovskej verejnej kritike a nadšení neboli ani jej rodičia. Sima totiž tvorí pár s producentom Tomášom Gajlíkom alias "Gajlom", ktorý je od nej starší o 18 rokov. V čase, kedy sa ich vzťah prevalil, im mnohí neveštili ružovú budúcnosť a mysleli si, že ide iba o krátkodobý výstrelok, no zaľúbení umelci dokázali, že pokiaľ obaja chcú, neexistuje dôvod, aby to nevyšlo.

Slovenská speváčka prehovorila o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.H.)

A aktuálne sú spolu už 8 rokov a dokonca si postavili aj spoločný domček. Sima sa ale nikdy netajila tým, že začiatky ich vzťahu boli turbulentné. A to najmä vďaka spomínanému 18-ročnému vekovému rozdielu. Hoci boli (a doteraz aj sú) zamilovaní, väčšina ľudí si myslela, že jedného z nich to skôr či neskôr prejde a zakrátko príde k rozchodu. Neprišlo. 

No a čo sa týka témy vekového rozdielu, Sima sa k tomu najnovšie vyjadrila absolútne jasne. A dokonca priznala, že sprvu mala aj ona sama veľké pochybnosti. „Celý život som bola tá, ktorá hovorila, že NIKDY by som nechcela partnera staršieho o viac ako 5 rokov," prezradila speváčka na svojom Instagrame a zároveň dodala, že jej predsudky vypálili úplne opačne. Viac zistíte, keď sa pozriete na FOTO nižšie! 

Slovenská speváčka prehovorila o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.H)

Viac o téme: Sima Hegerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu