Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská herečka sa PRIZNALA v priamom prenose: Fúúú, TOTO pred rodičmi TAJILA!

Zuzana Kanócz Zobraziť galériu (16)
Zuzana Kanócz (Zdroj: Instagram Z.K.)

BRATISLAVA - Priaznivci slovenskej herečky Zuzany Kanócz (43) sa majú od dnes na čo tešiť. V úlohe matky dospievajúcej tínedžerky, ktorú si zahrala mladá Karolin Omastová, sa predstaví v novom komediálnom seriáli Sex O'clock, ktorý bude exkluzívne na streamovacej službe Voyo. Dnes ráno zavítala to Telerána, kde prezradila o sebe čosi viac. Ups, tak toto musel byť poriadny šok pre jej rodičov. Priznala sa totižto k...

Každý máme svoje tajomstvá a skôr či neskôr vyplávajú na povrch. Buď ich niekto druhí prezradí za nás, alebo ich znenazdajky povieme sami a ani nevieme ako. A to sa dnes ráno stalo aj slovenskej herečke Zuzane Kanócz, ktorá bola pozvaná do štúdia markizáckeho Telerána, aby divákom priblížila komediálnu novinku s názvom Sex O'clock.

Keď sa jej moderátor Roman Juraško spýtal na to, aká bola v tom čase, keď s ňou takpovediac lomcovala puberta, búrili sa v nej hormóny a dospievala, tak sa veru prekecla a zjavne vyzradila aj to, čo ani sama nechcela.

Zuzana Kanócz v Teleráne
Zobraziť galériu (16)
Zuzana Kanócz v Teleráne  (Zdroj: archív TV Markíza)

„Ak si spomínam, nevyvádzala som veľmi, doma som bola to dobré dievčatko,“ začala herečka a potom to prišlo. „Ale keď som vyšla z domu, akože nebolo to neviem aké búrlivé, ale zas také, že chodenie poza školu, a to teraz rodičia počujú prvý krát, takže teraz som sa priznala k niečomu, o čom ani nevedia,“ povedala Zuzana a dokonca s touto informáciou zaskočila aj samotných moderátorov Telerána Romana Juraška a Lenku Šóošovú.

No ak to počuli rodičia Zuzany Kanócz, tak tí museli byť ešte oveľa viac v šoku, čo pred nimi celú tú dobu tajila. Každopádne je to už dávno minulosťou a napriek svojim excesom, sa zo Zuzany stala úspešná herečka, o čom svedčí aj fakt, že je s obľubou obsadzovaná. Aktuálne ju môžete vidieť v zmienenom komediálnom seriáli, ktorý je nielen o intímnych témach. 

Nový komediálny seriál Sex O'clock
Zobraziť galériu (16)
Nový komediálny seriál Sex O'clock  (Zdroj: Voyo Originál)

Viac o téme: Zuzana Kanócz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu