Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Peter Nagy šokoval: ROZCHOD po DEVIATICH rokoch… Hľadám lásku!

Peter Nagy Zobraziť galériu (5)
Peter Nagy (Zdroj: Instagram P.N.)

BRATISLAVA - Známy slovenský spevák, večný romantik Peter Nagy (63), miluje krásne a mladé ženy. Naposledy s jednou strávil 9 rokov. Všetko nasvedčovalo tomu, že to bude láska na celý život. Žiaľ opak je pravdou.

Charizmatický spevák Peter Nagy aktuálne prežíva veľmi smutné obdobie, keďže pred pár dňami sa rozišiel so svojou mladšou tmavovlasou priateľkou.

O hudobníkovi je známe, že si svoje súkromie veľmi prísne stráži a nezdôveruje sa príliš so svojimi vzťahmi. Bolo to tak aj doteraz. Svoju bývalú priateľku Peter tajil a nehovoril často o ich vzťahu.  A teraz je záhadná slečna s českými koreňmi podľa všetkého už minulosťou.

Peter Nagy šokoval: ROZCHOD
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Hudobník na svojom instagramovom profile zverejnil fotku, kde fajčí cigaru a zahalený dymom pozerá do diaľky – rozmýšľajúc zjavne nad sebou a tým, čo sa udialo. Na tom by nebolo ešte nič zvláštne, no spevák zanechal pre všetkých jasný odkaz. „Toto leto je niekedy až bolestivo krásne. A ja vysielam dymové signály. Hľadá sa obyčajná úprimná láska,“ napísal Peter do svojho príspevku. Hudobníkovo srdce teda evidentne opäť zíva prázdnotou a romantická spevákova duša pátra po tej pravej.

Život a vzťahy v ňom sú veru nevyspytateľné. Ešte minulé leto spevák veril, že to bude jeho spriaznená polovička a hovoril o nej len v dobrom. Tajne dúfal, že práve ona bude s ním navždy. Nuž, faktom však je, že spevák je už v týchto dňoch vlkom samotárom a hľadá novú krásku...

Peter Nagy šokoval: ROZCHOD
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram P.N.)

Viac o téme: Peter Nagy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu