Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obeť spaľovača (†34) z Koliby známa: Pálil telo herečky zo Súdnej siene!

Obeť Vladimíra (†34) Kristína Tarjányiová (†68) Zobraziť galériu (2)
Obeť Vladimíra (†34) Kristína Tarjányiová (†68) (Zdroj: minv.sk)

BRATISLAVA – Hrozivé udalosti, ku ktorým došlo na bratislavskej Kolibe, nedajú mnohým spávať. U Vladimíra na dvore policajti našli spálené pozostatky ľudského tela. Obeťou vraj mala byť herečka, ktorá sa objavila na televíznych obrazovkách v Súdnej sieni.

V nedeľu bolo na Kolibe rušno. Zasahovali tam hasiči, ktorí boli privolaní ku klasickému prípadu, ako je stúpajúci dym zo záhrady. Ukázalo sa, že nakoniec však taký klasický nebol... Štipľavý dym vyvolal pochybnosti a, čo by si človek nevedel ani v tom najhoršom sne predstaviť, to videli policajti na vlastné oči. Pri zásahu našli spaľovaciu pec a v nej zhorené časti ľudského tela. Páchateľ prichytený pri čine sa rozhodol svoj vlastný život ukončiť a strelným poraneniam v oblasti hlavy na mieste podľahol.

Podľa všetkých zistení mal zabiť a následne spáliť susedku svojej matky Kristínu (†68), ktorú mal každý v zuboch. Kristína bola už dlhší čas nezvestná a identifikovali ju až jej blízki podľa kusov oblečenia. Známa vám však môže byť ako Svetlana Kurilová zo šou Súdna Sieň, kde si v roku 2013 zahrala svedkyňu v rodičovskom spore.

Obeť spaľovača (†34) z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: minv.sk)

Týmto hrozivým prípadom z Bratislavy sa bude ďalej zaoberať polícia už nie ako zabitím, ale ako vraždou. Kristína, ktorá si svoj herecký sen splnila ako účinkujúca na obrazovkách JOJky v právnickom prípade, by si hádam nikdy nepomyslela že sama bude predmetom vyšetrovania. Bohužiaľ, tentoraz ako obeť, ktorej život niekto predčasne ukončil... 

Viac o téme: Súdna sieň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu