Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Magda Vášáryová kedysi: Ako PRINCEZNÁ... Takto vyzerala!

Magda Vášáryová Zobraziť galériu (5)
Magda Vášáryová (Zdroj: ČT24)

BRATISLAVA – Známa slovenská herečka Magda Vášáryová (73) bola vždy neuveriteľne pôvabná. A takou bola už aj vo svojom ranom detstve. Okúzľujúca ako z rozprávky. Spoznali by ste ju?

Magda Vášáryová je známa ako herečka aj diplomatka. A pred rokom sa stala vdovou po milovanom a uznávanom humoristovi Milanovi Lasicovi.

Magda Vášáryová kedysi: Ako
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Magda si rozhodne prešla neľahkým obdobím a napriek tomu táto železná lady stále žiari a má neustále aj zmysel pre humor. Nedávno sa herečka vrátila späť do minulosti a zaspomínala si na svoje krásne časy z detstva.

So svojimi fanúšikmi sa na facebookovom profile podelila o fotku, ktorá ju zachytáva ešte ako celkom malé dievčatko. „Nedá sa nič robiť, toto je asi moja najlepšia fotografia,“ napísala Magda k čierno-bielemu záberu, kde rozhodne vyzerá ako princezná.

Magda Vášáryová s Andrejom Ebertom z baletného predstavenia v Banskej Štiavnici
Zobraziť galériu (5)
Magda Vášáryová s Andrejom Ebertom z baletného predstavenia v Banskej Štiavnici  (Zdroj: Facebook M.V.)

Rozkošné dievčatko s kučeravými vlasmi s mašľou a na sebe princeznovské šaty... Už vtedy malá Magdalénka vyzerala ako pravá dáma po boku Andreja Eberta, s ktorým v tom čase chodievali spolu na balet v Banskej Štiavnici. Elegancia, pôvab a ladné držanie tela z baletnej školy jej zostali dodnes.

Viac o téme: Magda Vášáryová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu