Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tehotnej Plačkovej naložili, že je TUČNÁ: Ostrá reakcia Zuzany... TUPÉ PI*E!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram ZP)

BRATISLAVA - Každá žena je na svoju váhu viac či menej citlivá. V čase, kedy sa čoraz viac ľudí trpí poruchami príjmu potravy, treba svoje slová naozaj zvážiť. Nehovoriac o tom, ak sa výsmech pre nejaké to kilečko navyše týka tehotnej ženy...

Naberanie na váhe je niečo, čo k tehotenstvu absolútne patrí. I tak sa však nájdu dámy, ktoré sa rady montujú do života cudzích ľudí a pozorne sledujú, či žena na ich vkus nenabrala veľa alebo naopak málo. 

Človek však nemôže vyhovieť každému a čo je najdôležitejšie - ani nemusí. A už vôbec nie ľudom, ktorí do jeho života nepatria. Pre mnohých je ale ohováranie iných zjavne najväčším koníčkom, no zároveň aj znakom toho, že sa zjavne nemajú čomu inému venovať. Zuzana Plačková ale rozhodne nepatrí k tým, ktoré by si od internetových hrdiniek nechali skákať po hlave. A dôkazom toho je i to, čo najnovšie zverejnila na svojom Instagrame. 

Tehotnej Plačkovej naložili, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

V jednom z videí, ktoré nakrútila, sa istej slečne zdalo, že Zuzana je akosi pri sebe. No a o svoj dojem s dávkou výsmechu sa chcela podeliť aj s niekým iným. Ibaže, stalo sa, čo sa nemalo, a správu omylom poslala jednej z Plačkovej kamarátok. „Jaká je tučná, keď nemá filtre,” smiala sa istá Nikola, ktorá vzápätí zistila, že správu poslala zlému adresátovi. 

„Asi ste zle poslali. Ja sa nikdy nikoho nezastávam, ale skúste sa vy natočiť na širokouhlý režim a zaručujem, že aj vy budete vyzerať ako + 20kg. Pekný večer,” odpísala slečne Zuzanina kamarátka, ktorá túto konverzáciu preposlala aj jej. Reakcia tehotnej influencerky na seba nenechala dlho čakať. 

Tehotnej Plačkovej naložili, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZP)

A ako to už býva zvykom, bola pomerne ostrá a bez servítky pre ústami. „A potom sú medzi nami takéto tupé pi*e, čo omylom pošlú správu niekomu inému, ako chceli. Točila som sa ráno, bez filtru a som tehotná. Pribrala som 10 kilogramov, moja zlatá. Tak logicky, že som aj zavodnená,” napísala k obrázku správy, ku ktorému rovno pridala "nick" dotyčnej mudrlantky. 

„Je mi smiešne, ako môže byť niekto tak mimo, že to ešte pošle aj mojej kamoške. Každopádne toto je len polovica mojej priberacej fázy a verte tomu, že ešte budem, ako povedala slečna - tlstejšia,” odkázala svojim sledovateľom Zuzana. 

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu