Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Neutíchajúce ZDRAVOTNÉ PROBLÉMY Polnišovej: 4 roky po druhej operácii a... Nepríjemné následky!

Petra Polnišová Zobraziť galériu (3)
Petra Polnišová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Herečka Petra Polnišová (46) si v minulosti prešla zdravotnými komplikáciami. Po nešťastnom úraze s kolenom musela ísť pod nôž, a to rovno dvakrát! Ani po operáciách jej bolesti neutíchli a dodnes ju permanentne trápia. Stále musí kvôli nim chodiť na injekcie...

Herečka Petra Polnišová je známa predovšetkým z rôznych humoristických programov. Nemá problém zavtipkovať a odľahčiť aj napätú situáciu. Pred štyrmi rokmi zavítala do jojkárskej relácie Inkognito, kde sa objavovala pomerne často. Avšak v jednej časti jej príchod nebol obyčajný. Sprevádzali ju barly...

Galéria: Petra Polnišová

Presne v tom čase išla podstúpila svoju druhú operáciu kolena. Nevyhla sa tomu, že sa na televíznych obrazovkách musela ukázať s takýmto „spoločníkom“.  „Viete čo,  ja som mala predošlý úraz, kde som si poškodila menisky, ale aj krížový väz, a tak som musela ísť pod nôž ešte raz, aby mi urobili plastiku krížového väzu,“ vyjadrila sa ohľadom toho, prečo musela podstúpiť už v poradí druhý zákrok.

Neutíchajúce ZDRAVOTNÉ PROBLÉMY Polnišovej:
Zobraziť galériu (3)

Následky nešťastného úrazu znáša dodnes. Zdravotné problémy jej neutíchajú ani štyri roky po druhej operácii. Najnovšie informácie o svojich ťažkostiach prezradila v relácii Záhady tela, kde jej moderátor Marián Miezga položil nevinnú otázku.

„Aký si mala dnes deň?“ spýtal sa jej a prišla odpoveď, akú asi nečakal. „Výborný, ja som si dávala pichať injekciu do kolena. Mám tam zápal. Mám dve operácie kolena, takže ja som správne v tejto relácii,“ poznamenala s humorom herečka a ani jej bolestivé problémy ju nevyviedli z nálady. Úsmev na tvári jej nezmizol ani počas toho, ako o tom rozprávala. My jej prajeme skoré zotavenie!

Neutíchajúce ZDRAVOTNÉ PROBLÉMY Polnišovej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Petra Polnišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu