Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Šialená scéna na obrazovkách Markízy: KŇAZ V SUTANE si vyskúšal... Tak TOTO ste ešte nevideli!

Tak TOTO ste ešte nevideli! Zobraziť galériu (5)
Tak TOTO ste ešte nevideli! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Keď sa povie kňaz či farár, väčšina z nás si predstaví dôstojného muža v sutane, z ktorého srší pokoj a dobro. Mnohí z nich však v iných oblastiach života vedú relatívne "bežný" život a nie je ničím výnimočným, že si trebárs radi zašportujú. Avšak kňaza ako brankára ste zrejme ešte nevideli... a už vôbec nie odetého do sutany doplnenej brankárskymi rukavicami!

Aj vy ste si mysleli, že farár nemôže pôsobiť kuriózne? Nuž, s predstavivosťou divákov sa pravidelne pohrávajú nové epizódy seriálu Svätý Max o rovnomennom podvodníkovi a zlodejovi, ktorý sa pokúša uniknúť spravodlivosti, a tak zakotví ako falošný farár v mestečku Kraľovany.

Šialená scéna na obrazovkách Markízy: KŇAZ V SUTANE si vyskúšal... Tak TOTO ste ešte nevideli! (Zdroj: TV Markíza)

Tam sa dostáva do rôznych nevšedných situácií a hoci ide o falošného kňaza, sledovať postavu duchovného, ktorý sa správa všelijako, len nie v súlade s kostolným poriadkom, je presne tým, vďaka čomu je tento seriál výnimočný. A inak to nebude ani počas dnešnej epizódy, kedy dostane vaša vidina kňaza opäť nový rozmer. 

Šialená scéna na obrazovkách
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Max má konečne príležitosť zmocniť sa monštrancie, ktorá sa bude niesť počas procesie v susednej obci. Najprv ale musí presvedčiť miestny futbalový tím, aby sa postavil proti tímu zo susednej obce a on mohol počas zápasu vymeniť cenný originál za jeho lacnú kópiu.

Herec Vincent Navrátil sa v úlohe Maxa bude postaví do brány, aby odchytal veľmi dôležitý futbalový zápas, v ktorom ide o miestny pohár. Sústrediť sa na loptu a navyše aj na to, aby sa človek nepotkol o sutanu, je celkom náročné. A ako to celé dopadlo? To uvidíte už dnes o 20:30 na Markíze! 

Šialená scéna na obrazovkách
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Šialená scéna na obrazovkách
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Vincent NavrátilSvätý Max
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu