Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

TAJNÁ SVADBA Kardashianky: "Áno" povedala v čiernom overale uprostred noci!

Kourtney Kardashian a Travis Barker Zobraziť galériu (6)
Kourtney Kardashian a Travis Barker (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Postarali sa o poriadne prekvapenie! Keď sa v nedeľu večer na odovzdávaní hudobných cien Grammy objavili Kourtney Kardashian (42) a jej snúbenec Travis Barker (46), každému muselo byť jasné, že sa milujú. Na červenom koberci si totiž vymieňali vášnivé bozky. Ako ale vyšlo najavo, táto "predohra" mala neskôr brutálne vyvrcholenie!

Najstaršia zo slávnych sestier Kardashianových a bubeník formácie Blink 182 sa totiž podľa medializovaných informácii v noci z nedele na pondelok zosobášili.

Viacerým médiám to potvrdil majiteľ One Love Wedding Chapel Marty Frierson. „Nevedel som, o koho ide. Inzerujem nás ako 24-hodinovú službu a oni sa chceli uistiť, či tam stále som,” uviedol pre People majiteľ kaplnky. „Vyžiadali si dvojníka Elvisa Presleyho a potom si s ním aj zatancovali. Bol to obraz veľkej lásky a užili si veľa zábavy,” dodal Frierson.

Svadobný obrad sa konal pätnásť minút pred 2. hodinou v noci a trval zhruba 30 minút. Manželia prísne zakázali, aby ktokoľvek na mieste robil nejaké fotografie alebo videá. Podľa niektorých informácií so sebou mali vlastného fotografa a ochranku. 

Špekuluje sa tiež o tom, či je táto svadba právoplatná. Niektoré média uvádzajú, že so sebou mali všetky potrebné povolenia k sobášu a za svedka im bol práve majiteľ kaplnky. Iné zdroje tvrdia, že išlo o spontánne rozhodnutie a ich svadba teda bez chýbajúceho povolenia nie je zatiaľ právoplatná. Nuž, časom uvidíme...

Kourtney Kardashian a Travis Barker si povedali svoje
Zobraziť galériu (6)
Kourtney Kardashian a Travis Barker si povedali svoje "áno" nahodení tak, ako prišli na odovzdávanie cien Grammy.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kourtney KardashianTravis Barker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu