Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nová hviezda Markízy: Fracek zo slávnej rodiny!

Vincent Navrátil Zobraziť galériu (3)
Vincent Navrátil (Zdroj: Instagram VN)

BRATISLAVA - Už nejaký čas beží na obrazovkách Markízy nový seriál Svätý Max, kde je paradoxne hlavnou hviezdou Čech. Podvodníka v kňazskej sutane stvárňuje Vincent Navrátil a nie je žiadnym tajomstvom, že ide o syna herečky Veroniky Žilkovej.

Mladý herec teraz pre televíziu Nova v programe TALK! prezradil, že jeho známa mama pritom vôbec nechcela, aby sa vybral v jej šľapajach. Túžila mať z neho doktora. „Človek buď môže ísť rovnakou cestou ako jeho rodičia, alebo úplne opačnou. A napriek tomu, že si mama priala, aby som šiel tou opačnou cestou, vybral som si túto,” uviedol Navrátil, ktorý je nielen hercom, ale aj režisérom a scenáristom. 

Veronika Žilková so synom Vincentom a dcérou Agátou
Zobraziť galériu (3)
Veronika Žilková so synom Vincentom a dcérou Agátou  (Zdroj: profimedia.sk)

To, že to ako syn slávnej mamy nebude mať v živote úplne ľahké, sa prejavilo hneď v škole. „Keď som napríklad prišiel do školy, tak sa so mnou nikto nerozprával, pretože sa na mňa pozerali ako na fracka zo slávnej rodiny, ale to k tomu patrí. Spevnilo ma to ako človeka,” vyhlásil Vincent. „Pretože som z tejto rodiny, musel som vždy ľuďom dokazovať, že som si tie veci vybudoval sám. Navyše je ťažké odhadnúť, čo som si vybudoval sám a čo som v živote získal vďaka tomu, kde som sa narodil. Samozrejme mi to pomohlo,” dodal.

Ako ďalej poznamenal, po mame zdedil aj nepriateľov, ale nijako zvlášť ho to netrápi. Veroniku navyše ako režisér aktuálne obsadil do projektu, ktorý jeho firma vyrába práve pre televíziu Nova. 

Vincent Navrátil v seriáli Svätý Max
Zobraziť galériu (3)
Vincent Navrátil v seriáli Svätý Max  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Vincent Navrátil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu