Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svarinská z Let’s Dance HORE BEZ: Za tieto PRSIA sa nehanbí!

Kristína Svarinská Zobraziť galériu (4)
Kristína Svarinská (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Herečka Kristína Svarinská aktuálne hviezdi v tanečnej šou Let’s Dance, kde nie je núdza ani o sexi kostýmy. Brunetka sa však už divákom ukázala aj hore bez...

Pohľad na Kristínu Svarinskú v tanečných kostýmoch lahodí oku. Sympatická herečka má nielen peknú tváričku, ale aj zvodné telo. 

Svarinská z Let’s Dance
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

A ako herečka ho už musela odhaliť aj viac, než k tomu dochádza na tanečnom parkete. V pomerne nedávnej minulosti sa odhalila v českom filme Teroristka z roku 2019. Aby neprišla o dcéru, vyspala sa jej postava s miestnym podnikateľom, ktorý má všetkých v hrsti. A vtom sa na scéne objavila jeho stála milenka... 

Tvorcovia divákom dopriali pohľad na Kristínu hore bez, keď vybehla zo spálne a chvíľu neveriaco počúvala, o čom dotyčná žena hovorí. 

Svarinská z Let’s Dance
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: CinemArt)

Práve v týchto dňoch sa k odhaleným scénam vyjadrila aj pre Refresher. Svarinská ich vníma proste ako súčasť hereckej práce a kým to nezachádza až k pornu, nemá s tým problém. Dokonca súhlasila s moderátorom Šajmom, že v našich končinách sú aj šteklivé scény veľmi jemné. „Jasné, a preto mi príde ako úplný bizár, že to vlastne niekto rieši. Niekto nevidel ženské prsia nikdy v živote? Mne to príde, že vlastne sa tu nič nerobí na to, aby sa okolo toho robilo také haló. Ľudia majú doma sex oblečení?” uviedla Kristína. 

A treba povedať, že českí tvorcovia jej nahotu tiež nezneužili a väčšina scén, kde je bez vrchného dielu oblečenia, je vo filme Teroristka snímaná tak, že prsia vôbec nevidno. 

Svarinská z Let’s Dance
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: CinemArt)

Viac o téme: Kristína Svarinská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu