Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

NAJINTÍMNEJŠIE priznanie krásnej Slovenky: Podstúpila extravagantný zákrok na klinike krásy!

Denisa Mendrejová a Romana Škamlová Zobraziť galériu (4)
Denisa Mendrejová a Romana Škamlová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V roku 2007 jej víťazstvo v Miss Slovensko ušlo len o vlások a vo forme sa Romana Škamlová udržiava dodnes. Napomáha si aj rôznymi neinvazívnymi zákrokmi na klinike, kde je spolumajiteľkou. Aktuálne však šokovala priznaním nezvyčajného zákroku - nechala si vylepšiť intímne partie.

Z Romany Škamlovej je dnes podnikateľka, ktorá si už ako mamička dorábala doktorandský titul. Hoci sa už nepremáva po móle, o svoj vzhľad sa stále stará. 

NAJINTÍMNEJŠIE priznanie krásnej Slovenky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)

V minulosti podstúpila plastiku pŕs, ktorú tak trochu aj oľutovala a dnes preferuje skôr neinvazívne zákroky na spomalenie starnutia. Svojim fanúšikom to nijako netají, dokonca im dala priestor pýtať sa, ako sa o seba stará a čo konkrétne podstupuje. Sama totiž robí najlepšiu reklamu klinike IEM Spa, ktorú spoluvlastní s Alenou Pallovou. 

Istý užívateľ či užívateľka sa spýtal/a na najextravagantnejšie ošetrenie, ktoré tam Romane poskytujú. Zrejme išlo o niekoho, kto Škamlovú pozná a presne vie, čo si nechala spraviť. Otázka totiž bola doplnená výzvou: „Povedz to.”

NAJINTÍMNEJŠIE priznanie krásnej Slovenky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Nuž a kráska poslúchla a prezradila, čo extravagantné podstúpila. „Je to za mňa absolútne normálne. A je to bielenie a rejuvenizácia, čiže omladenie intímnych partií. Podľa mňa by to každá mala absolvovať po 30-ke,” vyhlásila Romana. Istá klinika krásy tvrdí, že toto omladenie laserom „zmení biologické hodiny vaginálneho tkaniva o vyše 10 rokov.”

NAJINTÍMNEJŠIE priznanie krásnej Slovenky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram RŠ)

Viac o téme: Romana Škamlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu