Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Exkluzívna celebritná párty: Wau, pozrite na ten luxus!

Alena Pallová, Daniela Peštová a Romana Škamlová Zobraziť galériu (51)
Alena Pallová, Daniela Peštová a Romana Škamlová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tak tým sa teda darí! Pred pár dňami doktorka Alena Pallová (38) a Romana Škamlová (28) oficiálne pokrstili svoj nový spoločný projekt IEM SPA. Ten je doslova rajom pre všetky ženy, ktoré potrebujú na chvíľku vypnúť, zrelaxovať či nechať sa rozmaznávať pod rukami odborníkov na krásu. A na jeho otváraní, samozrejme, nechýbali ani známe tváre slovenského šoubiznisu. Aha, ako si užívali!

Hviezdami večera boli samotné hostiteľky, ktorým po celý čas kontrovala ambasádorka projektu, topmodelka Daniela Peštová. Nechýbali však desiatky ďalších celebrít, ktoré si večer vo veľkolepom štýle vychutnávali plnými dúškami.

IEM otváranie
„Vždy som cítila, že to nie je úplne pre mňa. Chcela som dosiahnuť niečo viac. Sedieť celý deň v backstage bol pre mňa zabitý čas. Keď tvorím a potom vidím takýto výsledok, veľmi ma to napĺňa,“ povedala nám Romana Škamlová, keď sme sa zaujímali, prečo sa vydala na podnikateľskú dráhu a modelingu sa už veľmi nevenuje.

Romana Škamlová IEM
Na svoj novotvorený podnik, ktorý vybudovala s doktorkou Alenou Pallovou je patrične hrdá. A čím je iný ako tie ostaté? „Keď na Slovensku poviete spa, všetci si predstavia bazén, saunu, wellness. Tu je to spojenie všetkých procedúr, kde ošetrujete všetko. Od pleti, cez telo až po myseľ,“ prezradila nám o kúsku neba na zemi, ktorý si môžu prísť vychutnať aj bežné ženy.

Viac o téme: Daniela PeštováAlena PallováRomana ŠkamlováIEM SPA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu