Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Druhý pár markizáckej Svadby: Nevesta bola z listu NEPRÍJEMNE prekvapená… NELICHOTIVÉ SLOVÁ na adresu ženícha!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Za nami je už druhá epizódy Svadby na prvý pohľad, kde si svoje áno povedal ďalší pár. Tentokrát sa pred oltár postavili Janka a Jozef, no a hoci sú obaja mimoriadne sympatickí, zatiaľ to nevyzerá tak, že to medzi nimi klapne úplne "na prvú". Nevesta mala totiž jasné výhrady už krátko potom, čo si prečítala list od svojho budúceho manžela!

27-ročná Janka pracuje ako účtovníčka a vo svojom voľnom čase vedie mimoriadne aktívny život, čo je podľa nej aj dôvodom, prečo doteraz nestihla mať žiadny skutočne vážny vzťah. Usmievavú brunetku odborníci posúdili ako tú pravú adeptku na milujúcu polovičku pre poľnohospodára Jozefa.

Druhý pár markizáckej Svadby: Nevesta bola z listu NEPRÍJEMNE prekvapená… NELICHOTIVÉ SLOVÁ na adresu ženícha! (Zdroj: TV Markíza)

Ten je veľmi pracovitý, čo je podľa psychológa Aleša Bednaříka dôležitý atribút pre fungujúci partnerský vzťah. 32-ročný sympaťák zo Zemianskych Sadov sa netají tým, že vo svojom veku by si už veľmi rád našiel milujúcu manželku, s ktorou by si založil rodinu.

Dvojica teda dostala svoje obálky, kde im odborníci prezradili, že už o pár dní skočia do televízneho manželstva. Prípravy prebiehali pomerne bezproblémovo, no krátko pred obradom na Janku prišla nervozita a po jej tvári stieklo aj niekoľko sĺz. Celej tejto scéne predchádzalo čítanie listu od jej budúceho manžela, ktorý síce vyznel milo aj romanticky, ale...

Druhý pár markizáckej Svadby:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Niečo iné je, keď človek list priamo vidí a iné, keď iba počúva jeho čítanie. No a zdalo sa, že z toho, čo Janka vidí na papieri, nie je práve nadšená. Nevesta podľa písma a štylistiky totiž usúdila, že jej ženích bude takpovediac "jednoduchší". No a aby toho nebolo málo, svoje dojmy si nenechala len pre seba... Viac uvidíte vo videu vyššie! 

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadJanka a Jozef
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu