Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mórová v porote Talentu: ŽENY to majú ŤAŽŠIE!

Diana Mórová Zobraziť galériu (3)
Diana Mórová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Herečku Dianu Mórovú čakajú náročné týždne. Okrem toho, že bude súčasťou markizáckeho Let’s Dance, v marci začnú prebiehať kastingy na šou Česko Slovensko má Talent, kde sedí v porote. A ako prezradila, ženy to majú v tejto roli ťažšie ako muži.

Diana Mórová je evidentne superžena. Upísala sa tanečnej šou na Markíze a zároveň bude sedieť aj v porote najnovšej série jojkárskej talentovej šou.

Diana Mórová a Marek Bureš
Zobraziť galériu (3)
Diana Mórová a Marek Bureš  (Zdroj: TV Markíza)

Talenty hodnotí od piatej série, ktorá prebiehala v roku 2015. Keď ma prvýkrát zavolali, pýtala som sa, či tam vôbec patrím. Doteraz mám všelijaké kritiky, ale potom som si povedala, že už to ani netreba čítať. Lebo treba byť aj taký, nie vždy milý. Nedá sa byť stále milý, to je nudné,“ uviedla pre jojkársky web. 

Tam zároveň vyjadrila aj myšlienku, že ženy to majú v tejto práci ťažšie ako ich mužskí kolegovia. My ženy musíme prísť o tri hodiny skôr do práce, aby sme boli krásne. To si nikto neuvedomuje. Musíme prísť skôr, aby sme boli krásne, aby sme nemali opuchnuté oči, už v našom veku. K tomu stojíte na tých opätkoch. Nohy vás bolia. To chlapi nemajú. Oni sa proste oblečú a idú. My sa musíme nalíčiť, obliecť, dať si opätky a to je strašné. Byť stále pekná, usmievavá, vzadu ramená, aby ste aj boli sexi. A oni si tam sedia a rozprávajú sa,“ povedala so smiechom. 

Mórová v porote Talentu: ŽENY
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Diana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu