Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovú VYTOČILI CENY v obchodoch: NALOŽILA politikom... Kde, do Márie, sme sa dostali?!

Mojsejovú VYTOČILI CENY v obchodoch! Zobraziť galériu (2)
Mojsejovú VYTOČILI CENY v obchodoch! (Zdroj: Miroslav Vacula)

BRATISLAVA - Aktuálna situácia ohľadom koronavírusu ľuďom nespôsobuje vrásky na čele len kvôli zdraviu. Už dlhodobo sa Slováci sťažujú, že ceny v obchodoch sú mimoriadne premrštené, a to aj v prípade základných potravín. Ešte horšie to mnohí znášajú teraz. Niektorí prišli kvôli covidu o prácu alebo sa musia zmieriť so zníženými platmi, a tak majú do vrecka hlbšie než kedykoľvek predtým...

Aj vy ste sa už zrejme v obchode stretli so situáciou, keď ste na vlastné oči videli, ako ceny v obchodoch nakupujúcim robia vrásky na čele alebo zostali pri výslednej sume na pokladni doslova zhrození. Niečo podobné aktuálne zažila aj Nora Kabrheľová. Tá bola svedkom toho, ako si nešťastná pani zúfala pri pohľade na cenu masla. 

Mojsejovú VYTOČILI CENY v obchodoch: NALOŽILA politikom... Kde do Márie sme sa dostali?! (Zdroj: Instagram N.K.)

„Bola som v obchode a bolo tam maslo. Za 3,09 € a za 3,19 €. Stála tam asi 50-ročná pani, ktorá asi 10 minút rozmýšľala, ktoré má kúpiť. Nakoniec zobrala polku masla, chuderka, možno mala 5 €. Chcem vás poprosiť, nevšímajte si ľudí, ktorí majú, ale tých, ktorí nemajú,” začala zostra Nora, ktorá sa následne pustila do cien základných potravín a naložila slovenským politikom.

Mojsejovú VYTOČILI CENY v
Zobraziť galériu (2)

To, koľko stoja v obchodoch bežné suroviny, ktoré človek potrebuje, aby mal vôbec čo do úst, pokladá za absolútne neprijateľné. Pre Slovákov aj našu vládu má preto jasný odkaz, s ktorým zrejme bude súhlasiť drvivá časť nášho obyvateľstva. Viac sa dozviete vo videu vyššie, kde si Nora, ako to už býva zvykom, absolútne nedávala servítku pred ústa! 

Viac o téme: Nora MojsejováNora Kabrheľová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu