Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

KRVAVÝ ÚTOK na Norinu fenku Šariku: Po nej napadli aj ďalšie psy... Minimálne 2 zomreli!

Nore Kabrheľovej pred dvomi mesiacmi vlčiaky napadli milovanú Šariku. Zobraziť galériu (9)
Nore Kabrheľovej pred dvomi mesiacmi vlčiaky napadli milovanú Šariku. (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Koncom februára informovala Nora Kabrheľová (63) o krvavom útoku na jej milovanú fenku Šariku. Pri venčení v bratislavských Podunajských Biskupiciach na ňu zaútočili dva voľne pobehujúce vlčiaky. Bývalá televízna hviezda vtedy okamžite zalarmovala políciu. Situácia sa však neupokojila - odvtedy psy napadli ďalších domácich miláčikov. Minimálne dvaja zomreli!

Že útoky psov v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice neutíchajú, informovali vo svojej reportáži jojkárske Krimi noviny. Vlčiaky utekajú z areálu miestnej firmy a túlajú sa po sídlisku. Len za posledný mesiac napadli niekoľko psov. A minimálne dvaja z nich zomreli. Podobnú skúsenosť má aj Nora Kabrheľová, ktorej tie isté psy nedávno napadli milovanú fenku Šariku. 

„Vybehli za mnou na cestu a začali ju trhať, potom, samozrejme, skočili na mňa, celý kabát mi dotrhali,“ opísala hrozivé chvíle temperamentná východniarka, ktorá po útoku musela okamžite utekať na veterinu. „Sa nevedelo, či prežije. Doteraz má kúsance, aj tu na chrbátiku, ešte musí absolvovať kardiologické vyšetrenie, lebo sa zľakla, no a povedala mi veterinárka, že bude mať doživotnú traumu. No nielen ona, ale aj ja,“ priznala Nora. 

Vlčiaky často utekajú z areálu miestnej firmy a túlajú sa na sídlisku.
Zobraziť galériu (9)
Vlčiaky často utekajú z areálu miestnej firmy a túlajú sa na sídlisku.  (Zdroj: TV Joj)

Vlčiaky napadli aj Norinu Šariku.
Zobraziť galériu (9)
Vlčiaky napadli aj Norinu Šariku.  (Zdroj: TV Joj)

Televízia oslovila aj majiteľa firmy s problémovými psami. Mimo záznamu prezradil, že ho vzniknutá situácia mrzí, no na jeho pozemok sa vraj snažil niekoľkokrát dostať lupič, preto si zaobstaral strážnych psov. Dvoch vlčiakov vraj po poslednom incidente dal utratiť.

Miestni psičkári však majú strach. A výnimkou nie je ani bývalá televízna hviezda. „Odvtedy som tadiaľ nešla. Chodím kúsok, to je pár metrov, ale chodím taxíkom,“ priznala Kabrheľová, ktorá po svojej skúsenosti podala aj trestné oznámenie. „V súvislosti s daným prípadom je prijaté jedno trestné oznámenie vo veci podozrenia zo spáchania trestného činu ublíženia na zdraví,“ potvrdili na polícii. 

4-mesačné šteniatko labradora po útoku vlčiakov zomrelo.
Zobraziť galériu (9)
4-mesačné šteniatko labradora po útoku vlčiakov zomrelo.  (Zdroj: TV Joj)

Útok neprežila ani 8-ročná čivava.
Zobraziť galériu (9)
Útok neprežila ani 8-ročná čivava.  (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Nora Kabrheľová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu