Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prípravy na Miss World: Prekvapivé rozhodnutie riaditeľa... Ide tam Miss Slovensko z minulého roka!

Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu Zobraziť galériu (4)
Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Medzinárodná súťaž Miss World sa po ročnej pandemickej prestávke uskutoční a Slovensko na nej bude zastupovať Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu. Jej prípravy na svetové finále, ktoré sa bude odohrávať v Portoriku, odštartovali už pred pár mesiacmi, kedy začala slovenská delegátka pracovať na jednotlivých kategóriách. Príprava garderóby, ktorú riešila posledné týždne, je už bola čerešničkou na torte.

Miss Slovensko 2020 čoskoro odlieta na svetové finále! (Zdroj: Ján Zemiar)

Niekoľko modelov, ktoré si Leona vezie na súťaž Miss World, predstavila pred pár dňami v priestoroch prestížneho salónu svadobných a spoločenských šiat. Boli medzi nimi napríklad šaty od riaditeľa súťaže Michaela Kováčika či model od Jany Jurčenko.

„Síce som na svetovú súťaž čakala kvôli pandémii rok, ale v podstate to bola aj veľká výhoda, pretože som mala na veci viac času a vedela sa lepšie pripraviť. Či už to bola talentová disciplína alebo benefičný projekt Beauty with a Purpose, ktorý sa venuje energetickej efektívnosti a verím, že bude veľmi úspešný,“ hovorí Miss Slovensko 2020, ktorá do Portorika odchádza 21.novembra 2021.

Prípravy na Miss World:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Jedným z najdôležitejších kostýmov na svetových súťažiach je ľudový kroj, v ktorom majú naše reprezentantky vždy veľký úspech. Tento rok bude slovenská víťazka reprezentovať domovinu v kroji z obce Očová, ktorý jej na svetovú súťaž zapožičal Slovenský ľudovo umelecký kolektív. Práve v SĽUKu ju pripravujú aj na predstavenie slovenské národného tanca.

„Slovenský kroj mám vďaka Miss World na sebe po prvýkrát. Bohužiaľ sa mi nikdy nenaskytla táto príležitosť. Je krásny a úplne chápem, že vždy zaujme,“ dodala Novoberdaliu počas fittingu v Bratislave. Riaditeľ súťaže Miss Slovensko svojej víťazke pred Miss World verí.

Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu s riaditeľom súťaže Michaelom Kováčikom.
Zobraziť galériu (4)
Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu s riaditeľom súťaže Michaelom Kováčikom.  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Aj po vyše roku som z nej nadšený. Jej životná energia je skvelá a naplnila všetky naše očakávania. Som naozaj šťastný, že sa jej táto cesta napokon podarí a za mňa je naozaj jedinečnou víťazkou, ktorá nás bude na svetovej súťaži skvelo reprezentovať,“ uviedol riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik. Finále Miss World 2021 sa uskutoční 16.decembra v Portoriku a podobne ako v predchádzajúcich rokoch by sa malo dať sledovať v mnohých krajinách aj na internete.

Prípravy na Miss World:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Galéria: Slovenská Miss sa pripravuje na svetové finále:

Viac o téme: Miss WorldMiss SlovenskoLeona Novoberdaliu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu