Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tá žena nemá vek: Štýlová Studenková (67) na premiére… Do vrecka strčí aj o 30 rokov mladšie!

Zdena Studenková na premiére novej divadelnej hry. Zobraziť galériu (6)
Zdena Studenková na premiére novej divadelnej hry. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V stredu mala v Zrkadlovom háji v bratislavskej Petržalke premiéru nová divadelná hra s názvom Zahráte mi manžela? alebo maliar izieb. Jednu z hlavných postáv v novinke stvárňuje aj Zdena Studenková (67). A opäť predviedla, že dátum narodenia v jej rodnom liste je len bezvýznamné číslo. Pozrite, aká bola štýlová - do vrecka strčí aj o 30 rokov mladšie!

Zdena Studenková je známa tým, že si na svojom výzore dáva záležať. Podľa jej názoru by žena o svoj vzhľad mala dbať a pravidelne sa oň starať. A príkladom ide aj ona sama. Dokonca sa nevyhýba ani pomoci odborníkov a čas od času podstúpi aj nejaký ten estetický zákrok. 

Galéria: Premiéra divadelnej hry Zahráte mi manžela? Alebo maliar izieb:

No zjavne to stojí za to. V stredu mala totiž premiéru nová divadelná hra Zahráte mi manžela? v bratislavskom Zrkadlovom háji. A okrem Zuzany Fialovej a Romana Poláčika tam jednu z hlavných postáv stvárňuje aj Studenková. No málokto by si tipol, že herečka je od svojich kolegov o generáciu staršia.

Na afterpárty navyše dokázala, že vzdialený jej nie je ani mladistvý štýl obliekania. Na sebe mala voľný biely svetrík, ktorý doplnila zlatou tylovou sukňou a zlatými teniskami. Pôsobila veľmi štýlovo a sviežo. Doslova by táto 67-ročná dáma strčila do vrecka aj mnohé o 30 rokov mladšie ženy. Veď posúďte sami! 

Tá žena nemá vek:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Zdena Studenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu