Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Studenkovej sa poplietol jazyk: Ehm, vážne toto povedala?!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (7)
Zdena Studenková (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Stane sa! Trapasy sa veru nevyhýbajú nikomu. Ani slávnym osobnostiam. Svoje o tom vie napríklad aj Zdena Studenková (67), ktorá počas nedávneho nakrúcania Inkognita priznala, že na doskách, ktoré znamenajú svet, sa jej podaril jeden ozaj úsmevný brept.

Aj majster tesár sa niekedy utne! Zdena Studenková je veľká profesionálka. O tom niet pochýb. Občas sa však aj ona ocitne v situácii, kedy by sa najradšej pod zem prepadla. Priznala to v najnovšej časti jojkárskej relácie Inkognito, kde divákom porozprávala o tom, ako sa jej počas divadelného predstavenia poplietol jazyk. 

VIDEO: Zdena Studenková svojím breptom pobavila kolegov. 

Zdenka Studenková svojím breptom pobavila kolegov (Zdroj: TV Joj)

„Brepty, to je skvelé. Ja som hrala predstavenie, kde vletím do ruskej tragédie a hovorím - Berte, berte kvalitný listový papier priamo z kráľovského paláca. A podarilo sa mi povedať - Berte, berte kvalitný listový papier priamo z kravského paláca,” priznala blondínka. 

Keď si svoju chybu uvedomila, neopravovala sa. „Nedalo sa. Kam som sa pozrela, kolegovia boli zalezení v dierach,” uzavrela herečka, ktorá tak pobavila aj parťákov z Inkognita. 

Viac o téme: Zdena StudenkováInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu