Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Druhá SVADBA Sklovskej a Lelkesa: Netradičný prvý tanec a namiesto SĽUBUJEM… Sisa začala spievať Whitney Houston!

Sisa Lelkes Sklovská a Juraj Lelkes si obnovili manželské sľuby. Zobraziť galériu (4)
Sisa Lelkes Sklovská a Juraj Lelkes si obnovili manželské sľuby. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Sisa Sklovská (55) a Juraj Lelkes (70) sú svoji už celých 10 rokov. A manželstvo im stále perfektne funguje. Práve preto sa rozhodli, že si po toľkých rokoch obnovia svoje sľuby a vzťah spečatia druhou svadbou. Speváčka namiesto sľubujem začala spievať pieseň od Whitney Houtson a... Pozrite na ten prvý tanec!

VIDEO: Takto to vyzeralo na 2. svadbe Sisy Sklovskej a Juraja Lelkesa

Druhá SVADBA Sisy Sklovskej a Juraja Lelkesa: TAKTO to tam vyzeralo! (Zdroj: Ján Zemiar)

Sisa Sklovská a Juraj Lelkes sa prvýkrát brali 15. 1. 2011. V januári tak oslávili 10. výročie svadby a presne v tento deň plánovali svoje manželské sľuby aj obnoviť. Pandémia koronavírusu a nariadený celoslovenský lockdown im však neumožňovali veselicu urobiť v plnej paráde. 

Galéria: 2. svadba Lelkesovcov:

Počkali si tak na dátum 27. augusta. Aj ten mal však pre nich zvláštnu symboliku - ženích totiž oslavoval 70. narodeniny a nevesta svoje meniny. A ako sa dalo očakávať, aj druhá svadba manželov bola veľkolepá. Ako prvé zaujal Sisin outfit.

Druhá SVADBA Sklovskej a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Po druhýkrát sa neobliekla do bielej, ale zvolila červenú róbu od návrhárky Jany Pištejovej. Tú doplnila mohutným extravagantným diadémom posiatym červenými kameňmi. No a ani jednoduché "sľubujem" nevyslovila Sisa len tak, ale začala spievať pieseň I will always love you od Whitney Houston. 

Nasledoval prvý tanec znovuspečatených manželov. A tak, ako boli špeciálne nevestine šaty, či vyslovenie sľubu, tak bola netradičná aj ich choreografia. Žiaden valčík sa totiž nekonal, ale dvojica si truhla pohyby, pri ktorých miestami pôsobili ako našuchorené pávy. 

Druhá SVADBA Sklovskej a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

No hlavné je, že si manželia svoju druhú svadbu naplno užili a že bola taká, akú si vysnívali. My im k obnoveniu sľubov gratulujeme a prajeme ešte veľa pokojných rokov spoločného života. Dlhé a harmonické manželstvo je totiž v dnešnej dobe skôr krásnou výnimkou. 

Druhá SVADBA Sklovskej a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Sisa Lelkes SklovskáJuraj Lelkes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu