Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sisa Sklovska má za sebou ďalšiu náročnú operáciu: FOTO Preboha, to muselo bolieť!

 Preboha, to muselo bolieť! Zobraziť galériu (5)
Preboha, to muselo bolieť! (Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Uplynulý piatok sa v priestoroch bratislavského nákupného centra otváral salón s luxusnými soláriami. Pozvaných bolo mnoho známych tvárí, medzi nimi aj manželia Lelkesovci. Sisa však mnohých prekvapila, keď si všimli, že namiesto doplnkov k sexi outfitu má na ruke obväz...

Sisa si otváranie solarka užila aj napriek tomu, že má za sebou ďalšiu náročnú operáciu. Už pred časom musela absolvovať prvý zákrok a aktuálne jej rezali aj druhú ruku. Speváčke totiž diagnostikovali Dupuytrenovu kontraktúru dlaní - zhrubnutie a stiahnutie spojivového tkaniva ruky pod kožou. Vysvetlila nám, že v spojitosti s týmto ochorením mala problémy so zovieraním rúk. 

Galéria: Sisa Lelkes Sklovská

Ako obvykle, Sisa prišla skvele nastajlovaná od hlavy až po päty. Teda až na doplnok v podobe obväzu, ktorý si ešte chvíľku ponosí. Pod ním má totiž na dlani niekoľko hrozivo vyzerajúcich štychov, ktoré sa ešte nejakký čas budú hojiť. Umelykňu už začiatkom jesene čaká predstavenie, kde bude spievať hity legendárnej Cher, no a ako nám prezradila, dovtedy by už mala byť úplne fit. 

Sisa bola na otváraní solária plná energie a úsmevy rozdávala na všetky strany. A to aj napriek tomu, že má pomerne čerstvo po operácii.
Zobraziť galériu (5)
Sisa bola na otváraní solária plná energie a úsmevy rozdávala na všetky strany. A to aj napriek tomu, že má pomerne čerstvo po operácii.  (Zdroj: Topky)

„Dávam tomu štyri týždne a bude to v pohode. Vyše desať nutných operácií v mojom živote som už dala, teraz som oslávila, že konečne je koniec," prezradila pre Topky spokojná speváčka, ktorej prajeme, nech sa už teší len dobrému zdraviu. 

Sisa Sklovska má za
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky)

Viac o téme: Sisa Lelkes Sklovska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu