Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúce slová o Vondráčkovej novom chlapovi: DÁVAJ POZOR… Ulovila zlatokopa?!

Vondráčková je po rozvode s Tomášom Plekancom opäť šťastná, ale... Zobraziť galériu (4)
Vondráčková je po rozvode s Tomášom Plekancom opäť šťastná, ale... (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Len nedávno sa prevalilo, že v živote speváčky Lucie Vondráčkovej (41) je po rozvode s Tomášom Plekancom nový muž. Randiť má s moderátorom Petrom Vojnarom (45)... No jej fanošikovia zjavne z jej nového partnera veľmi nadšení nie sú. Má si vraj dávať pozor, ulovila zlatokopa!

Zatiaľ čo Tomáš Plekanec si hneď po ukončení vzťahu s Luciou Vondráčkovou našiel priateľku, ktorá mu ešte pred rozvodom stihla porodiť dieťa, po boku speváčky sa žiaden oficiálny partner neobjavoval. Až doteraz. Blondínka priznala, že tvorí pár s moderátorom Petrom Vojnarom. 


Vondráčková priznala NOVÉHO CHLAPA: Speváčku zbalil... Aha, aký sexi kovboj!


S touto informáciou prišiel portál expres.cz, ktorému to Lucie aj potvrdila. „Pokojne to tak berte. Potvrdzujem to,“ reagovala Vondráčková, ktorá sa so svojím novým priateľom dala dokopy pri práci - dvojica spolu nedávno nakrúcala videoklip. No zdá sa, že z Luciinho šťastia nie sú veľmi nadšení jej fanúšikovia a radia jej, aby sa mala na pozore. 

Galéria: Lucie Vondráčková

Vojnara totiž označujú za zlatokopa. „Nech si rá radšej Lucka Vondráčková pozor. Zlatokopky a zlatokopi sa množia,“ znel jeden z komentárov. „Takže sa vynoril ďalší zlatokop! Mala by byť Lucka na pozore!“ pridal sa ďalší komentujúci.. A ďalší: „Našiel si blbku, ktorá ho bude sponzorovať. To je neskutočne vych*aný človek. Túto dvojicu prirovnávam k Pomeje + Bartošová, trvanlivosť vzťahu = pár týždňov.“ 

On sám si však z podobných rečí ťažkú hlavu nerobí. „Nehovorte... Tak konečne rozumný názor!“ odpovedal portálu eXtra.cz. „Vôbec som netušil, aké tábory zástancov a odporcov okolo Lucky panujú. Ani som nad tým nepremýšľal. Podľa mňa nech si každý myslí, čo uzná za vhodné a robí mu to radosť. Názory iných na to, čo, kto a aký som, ma po 25 rokoch v šoubiznise nijako neznepokojujú,“ dodal Vojnar.

Šokujúce slová o Vondráčkovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube.com)

Šokujúce slová o Vondráčkovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube.com)

Viac o téme: Lucie VondráčkováPetr Vojnar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu