Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Cibulková má doma dusno: Na tomto sa s mužom nezhodnú... Aj svokra je proti nej!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (3)
Dominika Cibulková (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Bývalá tenistka Dominika Cibulková žije už 5 rokov v harmonickom manželstve. Existuje však téma, pri ktorej sa s manželom Michalom zatiaľ úplne nezhodnú. A tlak cíti blondínka aj zo strany svojej svokry.

Len nedávno oslávil syn Dominiky Cibulkovej svoj prvý rok. Mnohí ľudia by však už radi vedeli, či sa Jakubko čoskoro dočká aj súrodenca. Táto téma sa neobišla ani v relácii S Tribulom po horách. 

Cibulková má doma dusno:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.C.)

Bývalá športovkyňa prijala pozvanie moderátora Jána Tribulu aj s manželom a synom. No počasie ich cesty rozdelilo – Michal zostal s Jakubkom na chate a Dominika pokračovala v cyklotúre. No a práve vtedy manželia oddelene odpovedali na otázku druhého dieťaťa. 

„Ja som v takom stave, že ja by som chcel tri deti, Domča asi dve, ale už som Jakubka naučil, že: Jakubko chceš sestričku? Urob prosím, prosím a on urobí prosím, prosím. Už keď Jakub to chce, už to musí byť,” priznal Michal, že na svoju ženu robí menší nátlak. 

Dominika sa podelila s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: instagram/ domicibulkova)

A nie je jediný! „Všetci sa ma pýtajú. Že kedy druhé, napríklad aj moja svokra,” prezradila bývalá športovkyňa. Tá má však nateraz v tejto téme úplne jasno: „A ja že nie, kľud, chcem sa venovať Jakubovi.” Navarovci si tak budú musieť na nového člena rodiny ešte nejaký čas počkať. Hlavné slovo má totiž v tomto prípade samozrejme Dominika. 

VIDEO: Čo čakalo Dominiku doma po príchode z pôrodnice

Dominika Cibulková - príchod z pôrodnice (Zdroj: Instagram DC)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu