Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zlodeji v byte Dominiky Cibulkovej: Polícia zverejnila VIDEO z bezpečnostnej kamery… Kradli títo dvaja!

Títo zlodeji kradli v byte Dominiky Cibulkovej. Zobraziť galériu (5)
Títo zlodeji kradli v byte Dominiky Cibulkovej. (Zdroj: Polícia SR- Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Cez víkend Slovensko obletela správa o krádeži v luxusnom byte Dominiky Cibulkovej (32). Zatiaľ čo si úspešná tenistka spolu s rodinou užívala pohodu na dovolenke v Toskánsku, jej domov rabovali zlodeji. Polícia zverejnila zábery z bezpečnostnej kamery. Kradli títo dvaja! Poznáte ich?

VIDEO: Zábery z bezpečnostnej kamery

Krádež v byte Dominiky Cibulkovej: Polícia zverejnila VIDEO... TOTO sú zlodeji! (Zdroj: Polícia SR- Bratislavský kraj)

Len necelý rok a pol po krádeži vo víkendovom domčeku na Záhorí sa Dominika Cibulková musí vyrovnávať s ďalšou vlámačkou. V čase, keď si tenistka s rodinkou užívala pokoj na dovolenke v Toskánsku, jej luxusný byt v centre Bratislavy rabovali zlodeji.

Veľa detailov doposiaľ nebolo známych. Polícia ani Dominika sa k incidentu nechceli vyjadrovať. Napokon sa však muži zákona predsa len obrátili na verejnosť s prosbou o pomoc. Na sociálnej sieti Facebook zverejnili zábery z bezpečnostnej kamery, na ktorých vidno zlodejov. 

Kradli dvaja muži, ktorí sa po celý čas maskovali rúškami. Na rukách mali rukavice, aby nezanechávali odtlačky prstov. Zaujímavosťou je, že byt Dominiky Cibulkovej nebol prvotnou voľbou zlodejov - tí chceli kradnúť najprv u susedov, no tam ich vystrašili psy. 

Galéria: Dominika Cibulková

„Podľa doterajších informácií doposiaľ neznámi páchatelia vo večerných hodinách v čase od 19:30 do 20:15 v sobotu dňa 18. 9. 2021 vošli do priestorov bytového domu, kde na najvyššom poschodí otvorili okno na chodbe a vošli na šikmú strechu tohto domu. Odtiaľ sa dostali k oknu vedúcemu do jedného z bytov, na ktorom rozrezali roletu, vypáčili okno a vošli do vnútorných priestorov bytu. Nakoľko v byte sa nachádzali psy, z bytu utiekli a k odcudzeniu vecí nedošlo,“ napísala k videu polícia.

„Páchatelia sa presunuli na terasu vedľajšieho bytu, kde vypáčili dvere vedúce z terasy do bytu. Z jeho vnútorných priestorov následne odcudzili 2 ks cestovných kufrov, do ktorých páchatelia vložili odcudzené veci. Z bytu následne páchatelia odišli na neznáme miesto. Celková škoda, ktorá bola týmto konaním spôsobená, presiahla škodu veľkého rozsahu. Za uvedené konanie hrozí páchateľom v zmysle zákona v prípade preukázania viny pred súdom trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov,“ pokračovali muži zákona.

Ak ste spoznali mužov na videu, kontaktujte políciu na bezplatnom čísle 158. 

Zlodeji v byte Dominiky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Polícia SR- Bratislavský kraj)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu