Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Český Muž roka (†30) tragicky zomrel v Číne: Mama je zničená… Jeho telo nemôžu previezť domov!

Antonín Beránek mal smrteľnú nehodu v Číne. Zobraziť galériu (6)
Antonín Beránek mal smrteľnú nehodu v Číne. (Zdroj: Facebook A.B.)

ŠANGHAJ - Začiatkom júna Česko zasiahla správa o tragickej smrti len 30-ročného Muža roka 2013 Antonína Beránka. Ten mal v Číne tragickú autonehodu, po ktorej týždeň bojoval v nemocnici o život. Svoj boj však, bohužiaľ, prehral. Jeho mama teraz prežíva najhoršie chvíle svojho života. Telo jej syna totiž z Ázie nemôžu previezť domov!

Antonín Beránek bol nielen držiteľom titulu Muž roka 2013, ale aj modelingovou hviezdou. V Ázii ho doslova milovali. No práve tam mladý Čech našiel aj svoju predčasnú smrť. Začiatkom júna Česko obletela smutná správa o jeho tragickom skone.


Obrovská TRAGÉDIA! Zomrel český Muž roka (†30): Smrť v Šanghaji!


„Išlo o tragickú nehodu. Antonín šiel spolu s kolegom na skútri a nabúral do nich nepozorný vodič. Podľa všetkého malo ísť dokonca o taxikára,“ povedala českému Blesku Beránkova manažérka pre Áziu Anastasiia Gordaya.

Český Muž roka (†30)
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook A.B.)

Tragédia je o to smutnejšia, že jeho zdrvená mama sa s milovaným synom ešte nemala šancu rozlúčiť. Jeho telo sa totiž stále nachádza v Číne a do Česka ho nemôžu previezť. „Mama Tondy je zničená, pretože jeho telo už je skoro mesiac v Číne. Kvôli Covidu totiž u nás nemôžu pristávať čínske lietadlá. Je to patová situácia,“ prezradil Blesku zdroj. 

„Šlo by to, ale jeho pozostatky by museli minimálne päťkrát presúvať z lietadla do lietadla. A to by bolo veľmi drahé, na to rodina nemá peniaze,“ dodal zdroj. Pohreb českého Muža roka 2013 sa tak nateraz odkladá na neurčito. 

Český Muž roka (†30)
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook A.B.)

Viac o téme: Antonín Beránek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu