Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovská TRAGÉDIA! Zomrel český Muž roka (†30): Smrť v Šanghaji!

Antonín Beránek zomrel po vážnej autonehode. Zobraziť galériu (7)
Antonín Beránek zomrel po vážnej autonehode. (Zdroj: Facebook A.B.)

ŠANGHAJ - Takmer týždeň bojoval v nemocnici, no nakoniec svoj najťažší životný boj prehral. České médiá dnes zaplnili správy o tragickej autonehode českého Muža roku 2013 Antonína Beránka (†30). V noci zo stredy na štvrtok svojim ťažkým zraneniam podľahol.

Česko dnes šokovala správa o úmrtí len 30-ročného Muža roka 2013 Antonína Beránka. Mladý model, ktorý sa na svetovom finále Mister International umiestnil na 6. mieste, mal v piatok hrozivú autonehodu v Šanghaji.

S vážnymi zraneniami bojoval v nemocnici 5 dní. Ešte za ním stihla prísť mama z Česka, no v noci zo stredy na štvrtok sympatický mladík svojim zraneniam podľahol. Potvrdil to organizátor súťaže Muž roka David Novotný.

Antonín Beránek vyhral titul Muž roka v roku 2013.
Zobraziť galériu (7)
Antonín Beránek vyhral titul Muž roka v roku 2013.  (Zdroj: Facebook A.B.)

„Táto smutná správa ma naozaj hlboko zasiahla. Tonda bol najúspešnejším víťazom súťaže Muž roka v zahraničí a vracal sa do Česka len za svojou mamou len niekoľkokrát za rok. Vždy som sa s ním veľmi rád stretol,“ povedal Blesku Novotný.

„Bol to skromný kamarátsky chlapec, s ktorým bola aj veľká sranda. Moje myšlienky teraz mieria k jeho mame, s ktorou mal naozaj krásny vzťah. Som na Tondu Beránka naozaj hrdý a je škoda každého zmareného života,“ dodal. 

Súťaž Muž roka zasiahla podobná nepríjemná udalosť už druhýkrát. Muž roka 2009 Martin Zach len deň po víťazstve v súťaži odišiel s kamarátmi oslavovať a pri skoku do rybníka si vážne poranil chrbticu. Ochrnul a skončil na invalidnom vozíku.

Antonín Beránek žal úspechy najmä v Ázii. Objavil sa v magazínoch Cosmopolitan a Harper's Bazaar či dokonca v reklame na mobilný telefón.
Zobraziť galériu (7)
Antonín Beránek žal úspechy najmä v Ázii. Objavil sa v magazínoch Cosmopolitan a Harper's Bazaar či dokonca v reklame na mobilný telefón.  (Zdroj: Facebook A.B.)

Viac o téme: Muž rokaAntonín Beránek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu