Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrozivé zranenie slovenskej speváčky: Zlomila si panvu... Konečne robí prvé kroky!

Konečne robí prvé kroky! Zobraziť galériu (5)
Konečne robí prvé kroky! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Približne dva týždne sa tvárila, že sa nič vážne nedeje, no napokon vyšla s pravdou von. Reč je o speváčke Veronike "Ronie" Adamičkovej, ktorá sa zostavuje z nepríjemnej nehody. A mohla skončiť naozaj katastrofálne...

Ronie priznala, že už niekoľko dní leží v posteli, kde si lieči dve zlomeniny. K nehode ju doviedla jazda na longboarde. „Dva týždne dozadu som v rýchlosi 40km/h zletela z longboardu na betón a zlomila si dve kosti v panve,” priznala pravdu umelkyňa, keď sa jej fanúšikovia na Instagrame vypytovali, čo sa jej stalo. 

O úraze totiž najprv veľmi hovoriť nechcela. „Už sa to ale aj tak dosť rozšírilo, každopádne som v pohode, ležím a nechávam telo, nech robí zázraky,” uviedla speváčka, ktorá podľa všetkého až doteraz nemohla chodiť. „Pomaly rehabilitujem, robím prvé krôčiky. Verím, že o pár týždňov som zas fit a všetko bude zrastené, ako má byť,” napísala otvorene Ronie. 

Ronie si zlomila panvové kosti. Aktuálne začala konečne robiť prvé kroky.
Zobraziť galériu (5)
Ronie si zlomila panvové kosti. Aktuálne začala konečne robiť prvé kroky.  (Zdroj: Instagram)

Počas najbližšieho obdobia sa však s aktívnym pohybom môže rozlúčiť. „Musím pár týždňov ležať na chrbte a nechať to zrásť. Keď tak, pošlite mi nejakú liečivú energiu,” odkázala svojim fanúšikom usmievavá hudobníčka, no a my jej, samozrejme, prajeme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Veronika Ronie Adamičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu