Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nový pár slovenského šoubiznisu: O týchto dvoch by to nikto nepovedal... FOTO Horúce bozky v nákupnom centre!

Horúce bozky v nákupnom centre! Zobraziť galériu (6)
Horúce bozky v nákupnom centre!

BRATISLAVA - V lete minulého roka sme na Topkách písali o tom, že druhá vicemiss Slovensko z roku 2003 Simona Brnová-Slobodníková (36) a jej manžel, podnikateľ Andrej Brna, sa rozviedli. Dvojnásobná mamička však dlho nesmútila. Prednedávnom vyšlo najavo, že srdce už má zahojené a opäť našla šťastie v láske...

Už približne pred mesiacom sme totiž na Topkách písali o tom, že sa atraktívna brunetka dala dokopy s televíznym fitness trénerom Janym Landlom. Toho mali Slováci možnosť spoznať ešte v roku 2018 v markizáckej šou o chudnutí Najväčší víťaz. Krátko po tom, čo sme získali infomácie o ich údajnom romániku, sa k sebe zaľúbenci priznali prostrednícvom spoločnej fotografie na Instagrame. 

Vzťahy medzi známymi osobnosťami síce nie sú ničím výnimočným, no o láske medzi Simonou a jej trénerom by sa zrejme nikomu ani nesnívalo. A to, že sú spolu, napokon slovenská kráska priznala aj pre našu redakciu. „Áno je to pravda, sme spolu necelý mesiac. Poznali sme sa už dlhšie, ale až teraz to tak osud zariadil, v živote sú niekedy momenty, ktoré sú silnejšie, ako my a my sme sa jedného dňa na seba pozreli inak. Bolo to na grilovačke u našich spoločných známych a odvtedy sme spolu,“ uviedla pre Topky niekdajšia misska. 

Simona a Jany už vzájomnú náklonnosť neskrývajú.
Zobraziť galériu (6)
Simona a Jany už vzájomnú náklonnosť neskrývajú.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Po mesiaci od zaláskovaných vyznaní sa spolu párik prvýkrát ukázal aj na verejnosti. Nášmu fotografovi sa ich podarilo zachytiť počas potuliek bratislavským nákupným centrom. Obaja mali stretnutie so Simoninou kamarátkou, niekdajšou kráľovnou krásy Magdalénou Šebestovou. No a vzájomnú náklonosť zaľúbenci nijak neskrývali. 

Nový pár slovenského šoubiznisu:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Nový pár slovenského šoubiznisu:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Nášmu fotografovi takto ochotne zapózovali pred objektívom fotoaparátu a veru... Treba uznať, že tvoria naozaj krásny pár!

Viac o téme: Simona BrnováSimona SlobodníkováJany Landl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu