Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

O Viršíkovej smrti prehovoril jeho známy: Stretli sa pár dní predtým... Veď bol úplne zdravý!

Videli sa pár dní pred jeho smrťou... Zobraziť galériu (4)
Videli sa pár dní pred jeho smrťou... (Zdroj: Instagram V.L. )

BRATISLAVA - V stredu poobede Slovensko zasiahla tragická správa o smrti moderátora Jula Viršíka (†56). Legenda rádiového vysielania zomrela vo veku 56 rokov, podľa predbežných informácií bola príčinou zástava srdca. A práve to je dôvodom, prečo sú jeho blízki v obrovskom šoku...

Podľa ľudí z jeho okolia, ktorí sa s ním v poslednom období stretli, nič nenasvedčovalo tomu, že by mal usmievavý moderátor akékoľvek vážne zdravotné problémy. Správa o jeho nečakanom odchode ich mimoriadne zarmútila a zároveň veľmi zaskočila. 

Za Viršíkom smúti aj hairstylista Vladimir Lekár, ktorý sa stará o vlasy mnohých známych Slovákov. Aj moderátor pravidelne navštevoval jeho kadernícky salón a vzťah medzi nimi sa prehĺbil do priateľstva. „S Julom sme sa poznali sedem rokov, chodil sa ku mne pravidelne strihať. Bol úžasný človek. Môžem povedať, že sa nikdy na nič nesťažoval. Bol usmiaty, veselý, zábavný,” zaspomínal si pre Topky.

Moderátorovi Julovi Viršikovi sa zastavilo srdce...
Zobraziť galériu (4)
Moderátorovi Julovi Viršikovi sa zastavilo srdce...  (Zdroj: Instagram MN)

Naposledy sa stretli pred necelými dvomi týždňami. Podľa Vladimira bol absolútne v poriadku. „Vôbec nič nenasvedčovalo tomu, že... Preto ma táto správa veľmi zaskočila, stále tomu nemôžem uveriť. Myslel som si, že je to sen, že sa to nedeje,” povedal nám šokovaný hairstylista. 

Jula a Vladimir mali na pondelok naplánované ďalšie stretnutie...
Zobraziť galériu (4)
Jula a Vladimir mali na pondelok naplánované ďalšie stretnutie...  (Zdroj: Instagram V.L. )

So zosnulým moderátorom sa mali v pondelok opäť stretnúť. Žiaľ, tam hore to zariadili inak. „Bohužiaľ... Stalo sa, čo sa stalo. Nechápem. Športoval, zdravo sa stravoval... Boli sme si naozaj blízki, vždy sme sa dobre porozprávali, neviem, čo mám na to povedať, som stále zaskočený, všetci sme. Bol to človek s veľkým srdcom a dušou, bude nám všetkým chýbať,” dodal na záver zarmútený hairstylista. 

Viac o téme: Julo Viršík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu