Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rýchly spád v markizáckej svadbe: Všetko bolo ako z rozprávky a potom... Keď jej povedal TOTO, zostala ako obarená!

Neverila tomu, čo hovorí! Zobraziť galériu (5)
Neverila tomu, čo hovorí! (Zdroj: TV Markíza)

PRAHA - Diváci televízie Markíza sa už dnes dočkajú ďalšej epizódy českej verzie šou Svadba na prvý pohľad a spoznajú posledný pár, ktorý si pred oltárom povie svoje áno. Predchádzajúce tri dvojice už skúšajú spoločný život. A práve jeden párik, ktorý vyzeral naozaj nádejne, začne riešiť mimoriadne dôležitú vec.

Štěpánka a Pavel si sadli hneď na prvú. Obaja sú temperamentní a už niekoľkokrát sa vyjadrili, že majú pocit, akoby boli naladení na úplne rovnakej vlne. Aj dovolenka v prekrásnom Grécku prebiehala takmer bez problémov a svoju spoločnosť si vzájomne nesmierne užívali. 

Rýchly spád v markizáckej svadbe: Všetko bolo ako z rozprávky a potom... Keď jej povedal TOTO, zostala ako obarená! (Zdroj: TV Makíza)

Vyzeralo to tak, že tomuto páru to skutočne klape a obaja majú aj rovnaké predstavy o budúcnosti. Otvorene dokonca začali plánovať ďalšie spoločné kroky. Lenže zrazu Pavel prišiel s témou, ktorá sa asi ťažko rieši už po pár dňoch - deti. 

A po jedinej vete zostala Štěpánka ako obarená. Viac zistíte vo videu vyššie. Ako to celé dopadlo, sa dozviete už dnes večer na Markíze!

Rýchly spád v markizáckej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadŠtěpánka a Pavel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu