Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Priatelia sa boja o vdovu po Viršíkovi (†56): Odkaz plný beznádeje!

Julo Viršík s manželkou Adrianou. Zobraziť galériu (6)
Julo Viršík s manželkou Adrianou. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Slová, ktoré trhajú srdce! Zo slovenského rozhlasového éteru sa nám legendárny Julo Viršík (†56) prihovorí už len z archívnych reportáží. Za moderátorom, ktorý náhle zomrel minulú stredu, smútia fanúšikovia, kolegovia, priatelia a rodina. Nepochybne najväčšiu bolesť prežívajú jeho dcéra Nina a milovaná manželka Adriana...

Uplynulý víkend sa v rádiu Expres niesol v spomienkach na Jula Viršíka. Jeho kolegovia a priatelia sa s poslucháčmi delili o svoje zážitky s rozhlasovou legendou a nechýbali ani dojemné odkazy od fanúšikov.

Počas víkendu sa v rádiu Expres spomínalo na legendárneho Jula Viršíka, ktorému bolo venované špeciálne vysielanie. 

Za Viršíkom smútia mnohí. Krátko po tom, ako sa v médiách objavili správy o jeho úmrtí, zaplavili sociálne siete rôzne odkazy. 


Reakcie na SMRŤ legendárneho Jula Viršíka (†56): Háj, háj, háj, šťastnú cestu ku hviezdam maj!


Neskôr pridala reakciu aj Viršíkova mladšia dcéra Nina, ktorá študuje v Holandsku. „Ľúbim ťa, si navždy moja superstar (lebo viem, že hlúpy vtip by ťa určite pobavil. Nikdy som nechcela, aby si mal iný zmysel pre humor),” uviedla na Facebooku Nina a pridala aj fotku z detstva, na ktorej pózuje s milovaným otcom. 

Priatelia sa boja o
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Po pár dňoch sa so svojou bolesťou zverila priateľom aj jej mama Adriana. Spolu s Julom si nažívali v harmonickom manželstve a kedykoľvek moderátor o svojej žene hovoril, bolo jasné, že je po jej boku ozaj šťastný. 

 „Koľko bolesti môže človek uniesť?” spytuje sa priateľov na sociálnej sieti Facebook nešťastná vdova, ktorá koncom minulého roka prišla aj o milovaného otca. „Povedz mi, ako budem bez teba žiť?” vyslovila otázku aj smerom k Julovi, ktorého posledná rozlúčka bude konať tento piatok v bratislavskom krematóriu. 

Priatelia sa usilujú Adrianu utešiť a byť jej oporou. Avšak hádam každý, kto už niekedy prišiel o milovaného človeka, vie, že táto bolesť len tak ľahko nevymizne...

Priatelia sa boja o
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Julo Viršík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu