Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexidol Brad Pitt má novú MILENKU: TOTO je ona... To snáď NIE!

Brad Pitt Zobraziť galériu (3)
Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Po jeho boku by čakali niekoho iného! Hollywoodsky herec Brad Pitt (58) právom patrí medzi najväčšie sexidoly všetkých čias. Charizmatický herec ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca šarm a priazeň svojich obdivovateliek. Tie sú najnovšie v šoku z toho, koho má ich miláčik po svojom boku.

Galéria: Brad Pitt

Od dramatického rozvodu s Angelinou Jolie bolo meno Brada Pitta spájané s rôznymi ženami. Avšak ani jeden z románikov neprerástol do vážneho vzťahu. Ktovie, či to tentokrát bude iné...

Podľa medializovaných informácií slávny herec už od leta minulého roka randí so švédskou speváčkou Lykke Li. Tá má 35 rokov a 6-ročného syna. Románik sa im podarilo tajiť aj vďaka tomu, že bývajú v rovnakej štvrti, neďaleko seba. 

Lykke Li praktizuje budhistické meditácie a so svojím slávnym susedom boli najskôr priatelia. „Začali sa viac navštevovať, ich priateľstvo sa zmenilo na lásku a výborne si spolu rozumejú,” uviedol pre médiá zdroj z ich okolia. 

Sexidol Brad Pitt má
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Po medializácii ich vzťahu sa speváčka nevyhla pozornosti paparazzov. Pred pár dňami ju zvečnili počas prechádzky. Mnohí fanúšikovia slávneho herca, a to najmä ženy, sú poriadne prekvapení z toho, že Bradovou novou láskou nie je žiadna veľká sexica, ale skôr šedá myška. Čo poviete, hodia sa k sebe?

Viac o téme: Brad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu