Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce odhalenie: Českú herečku v 12-tich zneužil úchyl… Za všetko môžu facky od rodičov!

Kristýna Leichtová vyšla na svetlo sveta so šokujúcim odhalením. Zobraziť galériu (4)
Kristýna Leichtová vyšla na svetlo sveta so šokujúcim odhalením. (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Uff! Kristýna Leichtová (35) patrí u našich západných susedov medzi najobľúbenejšie herečky. A jej popularita sa odzrkadlila aj na sociálnej sieti Instagram, kde ju sledujú desaťtisíce fanúšikov. Tých najnovšie šokovala drsným odhalením. Keď mala len 12 rokov, zneužil ju úchyl. No keby od rodičov občas nedostala facku, všetko mohlo byť inak!


Obrovská kritika českej herečky: Rodila doma vo vani... FOTO Na všetko sa pozerala jej malá dcérka!


Česká herečka Kristýna Leichtová je už nejaký ten čas doma na materskej dovolenke. K dvojročnej dcérke Dorotke v lete pribudlo ďalšie dievčatko - Rozárka. So svojimi fanúšikmi tak komunikuje aspoň prostredníctvom sociálnych sietí, kde informuje o zaujímavých momentoch zo svojho života... No a často zachádza aj do pomerne filozofických otázok. 

Galéria: Kristýna Leichtová

Ako informuje extra.cz, urobila tak aj nedávno - zamyslela sa totiž, ako ju ovplyvnil občasný pohlavok, ktorý v detstve dostala od rodičov. A prišla na desivú súvislosť - keď mala totiž len 12 rokov, zneužil ju úchyl. No a herečka sa domnieva, že nebyť fyzických trestov od mamy a otca, všetko mohlo byť inak. 


Koncom júna porodila a dnes... Česká herečka bojuje s koronavírusom!


„Ruku na srdce, do rodičovstva som vstupovala s klasickou výchovou občasného plesknutia, pohlavku. Bitku som nikdy nedostala, pretože mi stačil len ten pohlavok a radšej som bola dobrá a poslušná, aby to nebolo horšie. A viete čo? Doteraz sa stretávam s tým, že proste nedokážem povedať nie. A radšej som poslušné dievča, ktoré robí veci, ktoré robiť nechce,“ prekvapuje herečka. 

A plynulo sa dostala k najhoršiemu zážitku svojho života. „Keby toho nebolo, možno by som si seba viac vážila a bojovala za seba, keď ma v dvanástich zneužil nechutný úchyl. Možno by som nebola poslušná a nerobila by som všetko, čo chcel, aby to nebolo horšie. Možno by som skrátka volala o pomoc,“ šokovala Leichtová, na ktorú malo zopár výchovných od rodičov zjavne veľmi zlý vplyv.

Kristýna Leichtová na sociálnej sieti odhalila desivý zážitok z detstva.
Zobraziť galériu (4)
Kristýna Leichtová na sociálnej sieti odhalila desivý zážitok z detstva.  (Zdroj: Instagram KL)

Viac o téme: Kristýna Leichtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu