Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hviezdny Lašák šokoval divákov: Pred kamerami roztiahol nohy a... Fúúú, ten sa nezdá!

Hviezdny Lašák šokoval divákov! Zobraziť galériu (5)
Hviezdny Lašák šokoval divákov! (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Jána Lašáka (41) zrejme nie je nutné verejnosti predstavovať. Naša hokejová hviezda sa aktuálne čoraz častejšie objavuje na televíznych obrazovkách a momentálne dostal opäť priestor vo verejnoprávnej RTVS. Tentokrát ako hosť šou Záhady tela, kde ukázal... Fuuu!

Bývalý brankár súťažil v tíme s Marcelom Forgáčom a ako to už býva, riešili sa aj "záhady tiel" samotných účinkujúcich. Moderátora šou Mariána Miezgu zaujímalo, či je Janko Lašák ešte stále taký ohybný, ako kedysi. „Už nie. Samozrejme, ako u každého, aj u mňa karanténa ukázala nejaké kilečká,” vysvetľoval sympatický športovec. 

Hviezdy Lašák šokoval divákov: Pred kamerami roztiahol nohy a... Fúúú, ten sa nezdá! (Zdroj: RTVS)

Galéria: Zábery z relácie Záhady tela

Predsa len, kedysi nebol žiadny problém, aby sa v bránke rozťahoval ako žaba, a tak mohol vychytať strely súperov. Jeho kolegovia spred kamery ho teda vyzvali, aby ukázal, čo v ňom z hokejovej kariéry zostalo. Lašák teda nemal na výber, musel vyjsť spoza pultíku a ukázať, či ešte dokáže urobiť "špagát" známy aj ako "šnúra". 

„Poď nám predviesť. Veď nemusí to byť rozštep,” naťahoval ho Miezga, a tak Janko musel roztiahnuť nohy a pokúsiť sa o šnúru ako kedysi. Či to dokázal, sa dozviete vo videu vyššie, kde uvidíte aj to, ako skončila "šnúra" moderátora Mariána Miezgu, ktorý sa o ňu pokúsil tiež! 

Šou záhady tela si môžete pozrieť už dnes večer o 20:30 na obrazovkách RTVS! 

Hviezdny Lašák šokoval divákov:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Ján LašákZáhady tela
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu