Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mokráňová v bolestiach: V ruke neudrží už ani baliaci papier… Nepomáha nič!

Lucia Mokráňová sa trápi kvôli bolestivým zápästiam. Zobraziť galériu (6)
Lucia Mokráňová sa trápi kvôli bolestivým zápästiam. (Zdroj: Instagram L.M.)

BRATISLAVA - Exfarmárka Lucia Mokráňová (28) sa koncom mája tohto roka stala mamou dcérky Tali. Vďaka cvičeniu dostala svoje telo do pôvodnej formy veľmi rýchlo, ale... Dodnes ju trápia obrovské bolesti zápästia. V rukách neudrží už nič, pred pár dňami jej z nich dokonca popadali aj baliace papiere. Vyskúšala už všetko, nepomáha nič!

Pohyb k Lucii Mokráňovej neodmysliteľne patrí. V minulosti sa aktívne venovala hokeju, potom pracovala ako fitness trénerka, no a v posledných rokoch je prevažne influencerkou, ktorá prezentuje zdravý životný štýl. Cvičila dokonca aj počas tehotenstva. 

V máji tohto roka sa stala mamou dcérky Tali a vďaka cvičeniu sa do pôvodnej formy dostala veľmi rýchlo. No po pôrode zaznamenala jednu nepríjemnú zmenu. Trápia ju zápästia, ktoré sú veľmi bolestivé a na rukách sa pri cvičení absolútne neudrží. No v posledných dňoch je to, zdá sa, ešte horšie. 

Mokráňová v bolestiach: V
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram L.M.)

Na sociálnej sieti Instagram totiž prezradila, že v uplynulých dňoch v obchode neudržala v rukách ani baliace papiere. „Niekedy sa mi stane, že neudržím nič. Nedávno som bola v obchode a kupovala som baliace papiere a keď som išla od pokladne, začali mi padať z rúk. Neudržala som ich. Ľudia na mňa pozerali. Je to dosť nepríjemné a hlavne bolestivé,“ priznala Mokráňová.

Tá pomoc hľadala dokonca aj u špecialistu v Prahe, no bolesť sa eliminovať nepodarilo. „Zatiaľ nepomohlo nič. Natieram si ich na noc krémom, ktorý je od bolesti,“ netají mladá mamička. Prajeme skoré zotavenie!

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu