Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Predvianočná dráma: Zora Czoborová v obrovských bolestiach... Nemôžem chodiť!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (5)
Zora Czoborová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ojoj! Namiesto toho, aby sa venovala posledným vianočným prípravám, musí riešiť zdravotné problémy. Reč je o fitnesske Zore Czoborovej (53), žene, ktorú len tak hocičo naozaj nezloží. A už vôbec nie cvičenie, predsa len, profesionálne sa mu venuje už od nepamäti a pohyb má doslova v krvi. Lenže...

Najnovšie sa jej táto obrovská vášeň nečakane vypomstila. A to len pár dní pred Vianocami. A tak namiesto toho, aby riešila posledné detaily, musí ležať. Nohu si pri cvičení zranila tak, že nedokáže chodiť. „V noci som sa zobudila na strašnú bolesť achilovky. Na nohu nemôžem ani našliapnuť, na záchod by som sa bez bariel nedostala. Celý členok mám opuchnutý aj šľachu pod členkom cítim strašne. Takže ľadujem,” uviedla nešťastná Zora na Instagrame.

Galéria: Zora Czoborová

Zora Czoborová si nohu zranila tak, že nemôže ani chodiť
Zobraziť galériu (5)
Zora Czoborová si nohu zranila tak, že nemôže ani chodiť  (Zdroj: Instagram Z.C.)

„Porazí ma. Včera som si normálne odcvičila parádny tréning. Nič nové, nič iné, len som dala vyššiu záťaž. Žiadne zlé našliapnutie, podvrtnutie, udretie, nič,” nechápala náhle zranenie a obrovské bolesti skúsená fitnesska. Tá dodala, že to, že nemôže ani chodiť, nie je všetko. Noha je neskutočne citlivá aj na obyčajný ľahký dotyk. 

Fitnesska by sa vraj bez bariel nedostala ani na toaletu
Zobraziť galériu (5)
Fitnesska by sa vraj bez bariel nedostala ani na toaletu  (Zdroj: Instagram Z.C.)

Lieky na upokojenie bolesti a masti veľmi nepomáhajú. „Bolesť taká, že sa achilovky nemôžem ani len prstom dotknúť. Dať chodidlo do flexu neexistuje! Akoby som mala tuhý povraz namiesto šľachy. Dala som si masť, po vstrebaní náplasť aj užila prášok,” napísala k fotke nohy obalenej ľadom Zora, ktorá si zároveň týmto spôsobom pýtala rady od odborníkov, čo so zranením robiť. Snáď sa z toho čoskoro dostane a Vianoce nebude musieť tráviť v posteli a s bolesťami. Držíme palce! 

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu