Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Po hviezde Vyvolených je vyhlásené pátranie: Tony má ísť do výkonu trestu… Nevedia ho nájsť už vyše mesiaca!

Po hviezde Vyvolených Antonovi Ferleťjákovi bolo vyhlásené pátranie. Zobraziť galériu (6)
Po hviezde Vyvolených Antonovi Ferleťjákovi bolo vyhlásené pátranie. (Zdroj: Tv Joj/patranie.sk)

BRATISLAVA - Oravčan Anton Ferleťják (48) alias Tony sa do povedomia verejnosti dostal ešte v roku 2005 ako jeden zo súťažiacich jojkárskej reality šou Vyvolení. No neslávne známy je aj svojimi problémami so zákonom. Nie je žiadnym tajomstvom, že v minulosti skončil vo väzení. A teraz by tam mal mať zrejme namierené opäť. Polícia po ňom totiž pátra... No už vyše mesiaca ho nevedia nájsť!

Anton Ferleťják v minulosti skončil vo väzení za obchodovanie s falošnými kolkovými známkami a za podozrenie z organizovania lúpeže. No údajne boj aj súčasťou gangu falošných policajtov, ktorý mal v januári 2008 zavraždiť podnikateľa Ladislava Kováča. Ten na mieste zomrel, jeho manželka, ktorá bola v aute, prežila len zázrakom. 

Tony, ktorý bol v roku 2005 súťažiacim reality šou Vyvolení, tvrdil, že on dal na podnikateľa len tip, no pri vražde fyzicky nebol. Napriek tomu mu okresný súd v Trnave v roku 2018 vymeral trest odňatia slobody na 15 rokov. „Čo mám na to povedať? Mám 46 rokov. Mám rodinu a deti. Čo mám na to povedať? Veď to je...“ stratil reč po vypočutí si rozsudku Ferleťják.

Súd vtedy vymeral tresty všetkým siedmim kriminálnikom, spolu si odsedia 108 rokov a jeden z nich dostal doživotie. No ako sa nám podarilo zistiť, v týchto dňoch má polícia exvyvoleného v hľadáčiku opäť. Na jeho osobu bolo vyhlásené pátranie. Ako uvádza stránka patranie.sk, dôvodom je dodanie do výkonu trestu. 

Po Antonovi Ferleťjákovi pátra polícia už od septembra, zatiaľ sa ho nepodarilo nájsť.
Zobraziť galériu (6)
Po Antonovi Ferleťjákovi pátra polícia už od septembra, zatiaľ sa ho nepodarilo nájsť.  (Zdroj: patranie.sk)

Po hviezde Vyvolených je
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: patranie.sk)

„Okresné riaditeľstvo PZ v Dolnom Kubíne dňa 23. 09. 2020 vyhlásilo pátranie po menovanom mužovi na základe príslušného príkazu súdu,“ uviedla pre Topky.sk hovorkyňa KR PZ v Žiline Janka Balogová. Polícia tak po Ferleťjákovi pátra vyše mesiaca, no zatiaľ bezúspešne. „Pátranie po menovanom naďalej trvá,“ dodala hovorkyňa. 

Či má spomínané pátranie súvis s rozsudkom z roku 2018 nateraz nie je známe. Čakáme na vyjadrenie z Okresného súdu v Žiline. 

Viac o téme: Anton Ferleťják
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu