Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tvorcom Oteckov došla trpezlivosť: Po odchode dvoch tehotných povedali DOSŤ!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram Oteckovia)

BRATISLAVA - V marci 2019 mali fanúšikovia markizáckych Oteckov hlavu v smútku. Zo seriálu odišla jedna z ich najobľúbenejších postáv - a síce učiteľka Linda, ktorú stvárňovala Mary Bartaloš. Dôvodom odchodu bolo jej tehotenstvo. Onedlho ju tvorcovia nahradili herečkou Annou Jakab Rakovskou. Tá po svojej kolegyni podedila úlohu učiteľky a rovnako aj jej televízneho partnera. A potom...

Diváci si na seriálovú Alicu museli zvykať trochu dlhšie, napokon jej  a rovnako aj jej vzťahu so zverolekárom Tomášom (Marek Fašiang) predsa len začali fandiť. Ibaže po niekoľkých mesiacoch sa zopakoval rovnaký scenár ako s Mary. Sympatická brunetka v skutočnom živote otehotnela so svojím manželom Robom Jakabom a dnes už sú z nich pyšní rodičia rozkošnej Agnes. 

Mohlo by sa zdať, že úlohe mladej učiteľky osud akosi nepraje. A zrejme aj preto sa tvorcovia rozhodli, že tentokrát urobia veci inak a dve spomínané herečky nenahradia treťou. Namiesto toho do seriálu povolali muža. A to víťaza poslednej série šou Tvoja tvár znie povedome - mladého a nesmierne talentovaného herca Dávida Hartla, čo v piatok oznámili na webe markiza.sk. 

Novou tvárou seriálu Oteckovia sa stal šikovný mladý herec Dávid Hartl
Zobraziť galériu (5)
Novou tvárou seriálu Oteckovia sa stal šikovný mladý herec Dávid Hartl  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Po tom, čo zo školy nečakane odišla Alica, Tamara chcela učiť sama. To sa však neosvedčilo ani online, ani osobne na hodinách, a tak hľadala ďalej. Po tom, čo sa hlásila aj Tomášova nová známosť z baru, aj skúsená pani učiteľka Fúziková, ktorá pohorela na celej čiare, Tamara nájde nového učiteľa, tentoraz mladého vedátora a youtubera Eda, známeho ako Edo Vševedo,” opísali na stránke seriálu. 

Dávid si vraj nakrúcanie s partičkou veselých detí mimoriadne užíva.
Zobraziť galériu (5)
Dávid si vraj nakrúcanie s partičkou veselých detí mimoriadne užíva.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

A čo na túto príležitosť hovorí samotný Dávid? „Najprv to nebola ponuka, bola to skôr ponuka prísť na kasting. To som neváhal, rád som prišiel. A o to viac som sa tešil, keď to vyšlo. Ale veľa ľudí ma pripravovalo, že pozor, bude to náročné, lebo je tu veľa detí. Ale tie decká sú fantastické, majú odtočené a sú to malí profesionáli. zatiaľ je to veľká zábava, teším sa,” prezradil v rozhovore pre Markízu David, ktorému v novej úlohe držíme palce. 

 

Viac o téme: Dávid HartlOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu