Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TRAPAS prísneho hospodára z Farmy: Ups, TOTO z epizódy radšej vystrihli!

Martin Bagár si nechtiac pred farmármi vyrobil trapas. Zobraziť galériu (7)
Martin Bagár si nechtiac pred farmármi vyrobil trapas. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ups! Martin Bagár pôsobí na obrazovkách Markízy prísnym a nekompromisným dojmom. Veď napokon postavenie hospodára v reality šou mu to aj prikazuje. Súťažiaci ho však napriek tomu majú radi, pretože odhliadnuc od spomínaného je veľmi priateľský a ľudský. No a aktuálne dokázal, že rovnako ako oni, aj on je omylný. Priamo pred kamerami sa mu totiž podaril úsmevný trapas. TOTO z epizódy radšej vystrihli!

Keď sa bežnému človeku podarí vyrobiť si trapas, väčšinou to vidí len niekoľko párov očí. Ak ho však vyparatí známa tvár priamo pred kamerami, okamžite sa svedkom tejto nehody stanú tisíce ľudí. K markizáckemu hospodárovi Martinovi Bagárovi však boli tvorcovia Farmy zhovievaví – jeho úsmevný kiks sa z epizódy rozhodli vystrihnúť.

No televízia ho zverejnila aspoň na svojom webe. Trapas sa mu stal rovno pred nastúpenými farmármi. Po rozdelení prác novému farmárovi týždňa sa chystal ostatným súťažiacim vysvetliť ich spoločnú úlohu. Tesne predtým však hospodár zistil, že si v traktore zabuchol kľúče a, samozrejme, oboje dvere boli zamknuté. Martin tak musel improvizovať. 

Martin Bagár si omylom zabuchol kľúče v traktore.
Zobraziť galériu (7)
Martin Bagár si omylom zabuchol kľúče v traktore.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Je toto možné?“ opýtal sa a bez ďalších zbytočných slov konal. Otvoril zadné okienko na traktore a pred nič nechápajúcimi farmármi vliezol do traktora. No tak, ako problém vznikol, tak sa aj vyriešil – hospodár Martin je totiž mužom činu a svoj malý kiks v priebehu pár minút aj napravil.

Martin musel vliezť do traktora zadným okienkom.
Zobraziť galériu (7)
Martin musel vliezť do traktora zadným okienkom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: FarmaMartin Bagár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu